Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podobaja wam sie reklamy

Podoba mi się najnowsza reklama 10 LAT W UNII EUROPEJSKIEJ a wam?

Polecane posty

fajna muzyka i fajna Polska pokazana. podoba mi sie

Gość gość
od zawsze lubiłam Beatlesów, fajnie pokazane jak Polska zmieniła się przez te 10 lat, podoba mi się

Gość gość
normalnie szał ciał

Gość jestemnanie
a ja się czuje obrażona, 10 lat świetlnych? a wcześniej to średniowiecze było? i jeszcze pokazane te drogi przy których budowie zagraniczni inwestorzy się dorobil+a polscy podwykonawcy zbankrutowali....wiatraki przeciwko którym protestuje 2 i pół mln osób- stawia się pod samymi oknami domów nie pytając ludzi o zgdę, niszcząc życie i dorobek... A przed unią pokazana kobieta w starym berecie i szminką na zębach....sorry ale co to ma być????

ale czemu jestes obrazona, toż to prawda przecież że 10 lat temu po drogach polonezy i maluchy jezdzily a kobity chodzily w beretach

Gość gość
Słońce Peru otwarcie sobie zakpił z polskiego narodu,bezczelnie zakpił

Gość gość
a nie wyglądały tak kobiety??? widac skleroza już cie bierze. Kto budował to chyba najmniej ważne, ważne że są a nie wądoły jak były.

Gość gość
a w jaki sposob te wiatraki niszczą ci życie? No to chyba żart jakiś

Gość gość
A mnie podoba sie cena tej reklamowki :-) A i jeszcze to że od dziesieciu lat jak jesteśmy w Unii i mamy PO to jest coraz fajniej i ludzie jacyś tacy szczesliwi i usmiechnieci .Fajnie jest

Gość jestemnanie
wiatraki, infradźwięki, migotanie cienia, spadek wartości nieruchomości, brak pozwolenia na budowę w promieniu ok. kilometra od wiatraka. Farma Margonin...możecie sobie wpisać w wyszukiwarkę

Gość gość
polacy to taki naród, ktorym tylko jedno wychodzi doskonale - narzekanie :D

Gość gość
Siedem milionow .Nie ma co narzekać .Mogli wydać dziesięć.

Gość jestemnanie
przypominam, że wpłacamy do budżetu UE więcej niż dostajemy. Jak można siedem milionów wydać na reklamę??? Tutaj nie chodzi o narzekanie, wiadomo pakiet klimatyczny podpisany, energia odnawialna musi być ale dlaczego jakiś Niemiec ma postawić na polskiej ziemi wiatraki i brać z tego pieniądze. Można każdemu Polakowi założyć panele słoneczne na dachu domu. Ciepła woda w każdym domu pochodząca z energii odnawialnej. Dlaczego nie w ten sposób?

Gość ta reklama to propaganda
ta reklama to propaganda Polskę pokazali jak jaką wieś faktycznie zlikwidowali bazarki a w zamian dali hipermarkety, gdzie polacy robią za białych murzynów w swoim kraju siedząc na kasie bo kapitał jest zagraniczny

Gość gość
nic czym tam się chwalą nie zostało wybudowane z pieniądze UE.

dodam, ze oczywiście polskie sklepy większe czy mniejsze popadały wraz z wejsciem marketów chore !!! kto tak urządził polaków?

Gość gość
Hej żydzie! Czyżby PO mówiło o swoich korzeniach?

kapitał zagraniczny - ok ale co rząd zrobił dla gospodarki ? wielkie g... taka prawda markety i inne firmy z kapitałem zagranicznym mają się dobrze a polskie firmy ? klepią biedę bo gospodarka leży i kwiczy i to wszechobecne bezrobocie od kiedy jesteśmy w unii pracy w kraju BRAK a z roku na rok jest co raz gorzej

Gość mi sie tez podoba
Zawsze się znajdą malkontenci, którzy uważają, że nic się nie zmieniło na lepsze. Tacy, którym to się tak strasznie źle żyje w Polsce, ale za granicę doopska nie ruszą :D Ja tam widzę głównie zalety z wejścia do UE i nie mam powodow do narzekań :)

Gość gość
a niby jakie są zalety? reklama w TV za 7mln ??? obudź się

Gość gość
a kto broni polskim sklepom się otwierać i sprzedawać rzeczy - tak trudno zajechać do makro i otworzyć sklep?

Gość gość
Czy autorem topiku jest ta blond lejdi od 'sorry taki mamy klimat'?

Gość gość
unia europejska podoba się cwaniakom, którzy kręcą lody za pieniądze z UE. Rozmaite szkolenia, doradztwo, plany, projekty, po prostu banda, w tym mnóstwo na państwowych posadach, urzędnicy od "spraw absorbcji unijnych funduszy". Samorządy zadłużone po uszy na wspólfinansowanie unijnych przedsięwzięć, basenów, stadionów, lotnisk, inwestycji na które ich nie stać i bez których lokalna społeczność mogłaby się obejść, ale nie, są europejskie dotacje, trzeba budować bez względu na to czy ma to sens, czy nie. Miasta podnoszą podatki na finansowanie tych zbytków, więc ludzie wyprowadzają się do podmiejskich wsi i małych miasteczek. I tak to szaleństwo się kręci.

Gość gość
10 lat biedy i calkowitego braku poprawy na przyszlosc ! za to stare kraje Unii bogaca sie na potege kosztem takich krajow jak miedzy innymi Polska od zawsze bylam przeciwna wstapieniu Polski do Unii a ostatnie 10 lat idealnie to potwierdza !

Gość gość
zlodziej Tuskowy wydaje kase na jakies bzdetne reklamy a w szpitalach domach dziecka itp. brakuje pieniedzy ! niech spieerrdaaala aw koncu ten zlodziej ! wykonczyl nasz kraj esesmanska sciera dupoliz niemiec

nie, nie jestem tą blond lejdi. Ależ się utworzyła dyskusja :D mi chodziło raczej o samą reklamę, muzykę, a nie o to, czy Unia jest fajna czy nie, a wy już od razu się doszukujecie:D eh Polacy.... na każdym kroku wydawane są ogromne pieniądze, ale czy cos z tym zrobimy? NIC. więc wole byc optymistką, zamknąc oczy i słuchac muzyki

Gość gość
wlasnie taka postawa naprawde nigdy NIC nie zmienimy wy mlodzi nie macie honoru ani charateru zasad zero Polska zniknie z mapy swiata bo brak w niej ludzi ambitnych. Jedyne co obecnie cech**e Polakow to egoizm i zachlannosc.

Gość gość
Autorka to Kasia Tusk,siedzi nad swoim blogiem,nudzi się,w drugim oknie otworzyła kafe i sieje tatusiową propagandę

Gość jestemnanie
hehe:) podoba się reklama UE ale o UE nie rozmawiajmy. Mojemu synowi (3l) podoba się reklama podpasek...podpaski go nie interesują ale podoba mu się muzyka, skrzydełka, itp..itd...I autorka topiku dziwi się, że dyskusja się wywiązała