Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba sie zakochalam.

Polecane posty

Gość gość

Zaczne od tego ze mieszkam w malym miasteczku. Mam meza i corke. Maz jest w pracy w anglii a ja z mala w domu. Spodobal mi sie pewien facet z mojego miasta. Znamy sie dobrze. Chcialabym wiedziec czy mam u niego jakies szanse. Wiem ze przez to ze jestem mezatka, on pewnie nie zwraca na mnie uwagi. Jak mam dac mu do zrozumienia ze mi ske podoba? Za komentarze obrazajace mnie i gadanie o zdradzie, dziekuje, sama wiem o tym

Gość gość
szanse na nowa przysżłośc sa szczególnie w takich układach

Gość gość
Po prostu brakuje mi faceta chyba... maz caly rok w anglii siedzi, przyjezdza co miesiac na tydzien i spowrotem. Chcialam zeby przestal wyjezdzac, ale to chyba go wciagnelo. A mnie tamten koles naprawde sie podoba, cos do niego czuje i nie wiem jak mam mu pokazac ze zalezy mi na nim, zeby wiedzial.

Gość gość
Podciągnij spódnicę ,pokaż mu pipę ,od razu będzie wiedział. Szmata zostanie szmatą ,chociaż by leżała na marmurowej posadce.

Gość gość
Wypowie sie ktos kto ma cos konkretnego do powiedzenia NA TEMAT?

Gość gość
Nie zdradzaj męża bo to najgorsze co możesz zrobić ale do rzeczy jak się tak zakochalas to daj mu jakiś znak itd ale się upewnij

Gość gość
Wiem ze zle robie, ale nie chodzi mi tylko o sex z tamtym facetem. Po prostu on jest taki inny, cos mnie w nim urzeklo nie wiem co. Z mezem zwiazalam sie majac 16 lat, teraz mam 25. Po prostu oddalilismy sie od siebie, przeztajemy rozmawiac, to chyba koniec. Nie oceniajcie.mnie ja chce byc w koncu szczesliwa. Chcialam przestac myslec o tamtym, ale nie moge. Nawet nie wiem czy ja mu sie chocby podobam. Nie wiem co moglabym zrobic aby to sprawdzic

Gość gość
Przecież jesteś mężatką po co chcesz wiedzieć czy masz u niego szansę?

Gość gość
Bo cos do niego czuje, a z mezem nie jestem szczesliwa, tak trudno to zrozumiec? Jestem jeszcze mloda i cale zycie mam zmarnowac z mezem? Bo tak to smialo moge nazwac marnowaniem. Nie jestem szczesliwa od dawna. Nie wiem po co w tym tkwie, moze dla corki? Ale.mam juz dosc. Chce byc szczesliwa.

Gość gość
Masz prawo być nieszczęśliwa , ale Twój mąż ma prawo o tym wiedzieć. Poinformuj go , że z powodu Twojego nieszczęścia , masz zamiar przyprawiać mu rogi , żeby chłopina mógł zadecydować , czy chce tkwić w takim związku .

Gość gość
Poukładajcie to co jest między wami. W taki sposób możesz nigdy nie znaleźć szczęścia. Budowanie, niszczenie i budowanie od nowa?

Gość gość
Nie ja nie chce zdradzac meza. Zle zrozumialyscie, chce sprawdzic uczucia tamtego mezczyzny i byc moze wtedy sie rozwiesc. Na pewno sie rozwiode, to kwestia czasu, ale chcialabym wiedziec czy on tez cos do mnie czuje. Jak dac mu jakis znak zeby wiedzial? Pomoze ktos w koncu?

Gość gość
skoro i tak w planach masz rozwód , to najpierw to zrób , a potem będziesz "sprawdzać'' uczucia innych mężczyzn . Po co jeszcze dodatkowo chcesz sobie komplikować życie :-(

Gość gość
Chce go po prostu sprawdzic co w tym zlego? Nie zdradze meza tylko chce sprawdzic dla siebie tak po prostu! Nikt mi nie moze pomoc? Tylko ciagle jakies rady ktorych nie potrzebuje, naprawde.

Gość gość
ale co chcesz usłyszeć , czy raczej przeczytać ??? Myślisz , że damy Ci jakieś złote rady na to jak sprawdzić faceta ???? Może po prostu , najzwyczajniej w świecie zapytaj go o to . Myślę , że jesteś jeszcze młoda , małżeństwo Cię przerosło , masz za dużo wolnego czasu , który zamiast spożytkować i zainwestować w swój rozwój , chcesz marnować na takie pierdoły . Mąż siedzi za granicą , pracuje ciężko żeby Tobie i Waszej córce nic nie brakowało , a Ty znudzona żona siedzisz w chałupie i szukasz wrażeń . Sorrry , ale tak to właśnie z boku wygląda :-(

Gość gość
No po to zalozylam temat zeby dowiedziec sie jak go sprawdzic. Pozatym nic o mnie nie wiesz. Nie chodzi o znudzenie bo zawsze mam co robic, moze nudzi mnie zycie, puste i bez wyrazu. Ciesze sie jak meza nie ma w domu. Ja juz go nie kocham, chce zyc inaczej. Nigdy tego nie zrozumiecie, chyba ze bedziecie w podobnej sytuacji.

Gość gość
piszesz , że nie po to założyłaś temat żeby się dowiedzieć jak go sprawdzić , podczas gdy o 9.07 napisałaś cyt : ''Chce go po prostu sprawdzic co w tym zlego?'' . Sama nie wiesz czego chcesz :-(

Gość gość
napisalam ze po to zalozylam temat aby go sprawdzic! czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
Skoro chcesz go sprawdzić , i być pewną jego intencji , to najzwyczajniej w świecie wejdź z nim związek . Inaczej się nie dowiesz , no chyba , że zapytasz go o to wprost . Proste ? proste . Tylko pamiętaj , jeżeli uda Ci się ta pierwsza wersja , to zaczniesz stąpać po cienkim lodzie . Bo, a ) mąż się dowie , i ukróci przypływ gotówki rodem z UK ( no chyba , że Ty sama jesteś niezależna finansowo , a kasa zarobiona przez męża jest tylko dodatkiem ) , b ) fagas stwierdzi , że skoro szukasz wrażeń jako mężatka to nie można Ci ufać , bo wierność jest Ci obca , c ) fagas stwierdzi , że można Cię poobracać na boku , bo jesteś mężatką , on nie szuka poważnego związku , więc z Twojej strony nic mu nie grozi ( w sensie zaangażowanie emocjonalne ) . Wersja druga , czyli zapytać wprost , to większe prawdopodobieństwo , że od samego początku będziesz wiedziała , czy Wasz związek ma sens ( Wasz , czyli Twój i fagasa ) . Jednak tak od serca Ci napiszę ,( a rzadko to co napiszę , lub powiem się nie sprawdza ) , że w sensie uczuciowym , marnie wyjdziesz na związku z fagasem , o mężu nie piszę bo on i tak się na Ciebie wypnie . oleje Cię , a nawet będzie się wstydził , że taka ''pani'' jak Ty była jego żoną .