Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bez zobowiazan..a ja zakochana

Polecane posty

Gość gość
wlasnie..nie oszukał..poznałam go w zwiazku z facetem w ktorym byłam zakochana i vice versa..chcę byc kochana ale nie na siłę..on mi powiedział ze byl we mnie zakochany..tylko nie wiem po co jak bez zobowiazan..

Gość gość
To jest jakiś masakryczny bełkot :D Mieliście rację, prowokacja jakiegoś gimbusa.

Gość gość
szykuję się na wojnę moje drogie kobiety..trzymajcie kciuki..mam zamiar mu dokopac zeby zapamietał wszystkie znajomosci...!

Gość gość
NA co tylko masz ochotę..proszę o podpowiedzi...na co byście miały ochotę..(nie seks) coś co Was zaspokoi? Wyjaśnie po odpowiedziach..ale nie typu kup mi dom w LA

Gość gość
ale tępa zdzira ta autorka :D

Gość gość
tępa dzida, która nie umie zdania zakończyć kropką. wydaje ci się, kretynko, że stawianie samych wielokropków jest super cool? jak mówisz, to też co kilka słów zawieszasz głos? kurde, jak ja nie cierpię analfabetów.

Gość gość
Odpowiedzi nie na temat też są tępe..wulgaryzmy nie do przyjęcia..ciekawe czy taki "odważny" język stosujesz na co dzień..odpowiem w twoim języku, poszukaj w swoim śmietniku odpadów i zeżryj je..nie na temat;) bon appetit!