Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłopotliwa przeszłość...

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka od 5 miesiecy, niestety chcac, niechcac, dowiedzial sie nieco o mojej przeszlosci zwiazanej z innymi facetami. Uklada nam sie dobrze, poza faktem iz on strasznie przezywa ze sypialam z paroma facetami nie bedac nimi w zwiazku. Jak temu zapobiec zeby o tym nie myslal?

Gość pozwol mu przespac
sie z kilkoma kolezankami

Powiedz mu że wyznajesz prawo dzieci kwiatów i że będziesz sypiać z kim ci się podoba, a jak jemu się coś nie podoba to też może sypiać z kim mu się podoba.

Gość gość
Miał w zyciu tylko raz przygodny sex. A ja spotykalam sie z paroma i to nie na 1 raz tylko na wiecej, i to go boli...

Gość gość
napewno nie zerwe, bo on na moim punkcie jest doslowie chory psychicznie i by sie zabil a jak nie to i tak krzywde by sobie zrobil:/

Czarna79xxx rozumiem,ze facet byl swiety? x ha, ja chodzę na dziw/ki, ale z taką szmatą jak autorka nie był bym, nie jestem frajerem, być w związku z kimś kogo każdy miał bez związku

Gość gość
nie kazdy, bo 4 osoby to nie wszyscy. I na dodatek z innych miejscowosci

Gość gość
gość napewno nie zerwe, bo on na moim punkcie jest doslowie chory psychicznie i by sie zabil a jak nie to i tak krzywde by sobie zrobil:/ x jestes strasznie glupia

Czarna79xxx Speed,haha ta wasza podwojna moralnosc.. x wiem, ale nie każe jej wam akceptować, rozumiem że przez takie coś kobieta może mnie nie chcieć, A kobiety chcą żeby wszystko akceptować, całe ich k******o

a my nie kazemy wam naszej przeszlosci akceptowac,moim zdaniem tylko zakompleksiony facet boi sie o przeszlosc parterki,ze nie dorowna jego poprzednikom.co wiecej,ja uwazam,ze jesli facet chodzi na d*****,a szuka zakonnicy,to ewidentnie ma co z glowa.

Gość gość
Claude, czasami Cie lubie i to mnie przeraza

moim zdaniem tylko zakompleksiony facet boi sie o przeszlosc parterki,ze nie dorowna jego poprzednikom.co x PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ POWÓD ... ale z taką szmatą jak autorka nie był bym, nie jestem frajerem, być w związku z kimś kogo każdy miał bez związku

i nikogo nie szukam, A W szczególności dziewic, JAK JUŻ CO TO TAKĄ KTÓRA BYŁA W ZWIĄZKU, a NIE taką co robiła bez

Gość gość
Autorko, a po co ty mu o tym mówiłas? Raczej nie ma sie czym szczycić ani chwalić wiec po co.

Gość gość
Ty uprawiasz sex nie bedac w zwiazku, to jest ok?

jak to czytam to sie nie dziwie,ze w Polsce kazde ******ie lepiej nazwac zwiazkiem:D xxx autorko,powiedz mu,ze to byly stale zwiazki,chodziliscie nawet na nauki przedmalzenskie:P xxx jak to dobrze,ze nie mieszkam w katolandzie,uff

autorko,powiedz mu,ze to byly stale zwiazki,chodziliscie nawet na nauki przedmalzenskie x ta jasne kilku i TO stale związki ha ha

Gość do Czarna79xxx
a moze facetowi zalezy na porzadnej kobiecie, a nie takiej ktora miala sponsorow, zdradzala, robila to z pustymi i tepymi dresami albo pierwszymi lepszymi gamoniami z dyskoteki? widzisz, nam zalezy na partnerkach, ktore nie robily oblesnych rzeczy i nie wlazily na tylne kanapy dilerow narkotykow.

Gość gość
klopotliwa przeszlosc? to wtedy jak ci ktos zaplaci za zrobienie frajera a ty udajesz aniolka 🖐️

Gość do Czarna79xxx
kazdy szuka jak najlepszej partnerki, a partnerka ktora jest w stanie obciagac w klopie dresiarzo z wiejskiej dyskoteki nie reprezentuje soba wysokiego poziomu. najczesciej kobiety uprawiajace przygodny seks sa w stanie zrobic to rowniez z facetam malo inteligentnym albo o duzo nizszym statusie, byleby byl przystojny. kobieta uprawiajaca seks tylko w zwiazku nie zwiaze sie z duzo mniej inteligentnym od niej facetem tylko dlatego, ze on jest przystojny.

Gość do Czarna79xxx
dresiarzowi z wiejskiej dyskoteki mialo byc

Gość do Czarna79xxx
celowo koloryzuje, w kazdym razie nie chcialbym kobiety, ktora w czasie wakacji przespala sie z jurnym chlopkiem-roztropkiem mowiacym wyszlem i poszlem