Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

busem do holandii?

Polecane posty

Gość gość

A może lepiej samolotem??? Jak taniej?

Gość gość
no to zależy skąd przecież, jak masz pod ręką lotnisko i jedziesz do miasta w którym jest lotnisko, to lepiej lecieć, jeśli masz wydać jeszcze kasę na dojazdy w Polsce a potem jeszcze tam no to już zależy czy wolisz mniej wydać, czy szybciej przebyć podróż. Ogólnie busy są raczej tańsze od samolotów ale jedzie się (w zależności od tego, w której części Polski mieszkasz) 14-24 godzin także dzień z głowy, a samolotem godzinka i po sprawie.

Gość gość
ja z domu ze Szczecina mam super połączenie busem do Holandii. Od pół roku pracuję w Holandii i co jakiś czas przyjeżdżam do Polski do rodziny. Zdecydowanie lepiej mi się podróżuje bezpośrednio jednym środkiem transportu. Jeżdżę z firmą http://www.artour.pl/.

Gość gość
gimbusem najtaniej

Gość gość
Zależy jaki masz bagaż, loty przeważnie są bardzo tanie do eindhoven, groningen i maastricht. Niestety najdroższe lotniska to Amsterdam i Rotterdam. Tak jak wspomiałam w samolocie dużo się płaci za nadbagaż ale jeśli jedziesz z kabinówką to się opłaca;)

Gość krewetkaka
ja jestem z dolnośląskiego i często jeżdżę do Holandii i z powrotem do PL. normalnie wskoczyłabym w samolot i wygodnie poleciała, ale często musiałabym zaklepywać bilet na ostatnią chwilę i wtedy ceny są makabryczne... zawsze byłam przeciwna busom, ale kumpel polecił mi Auto Activ i cenowo jest po prostu mistrzostwo świata:) a i nie czuje się takiej długiej trasy zupełnie...

Gość gość
możesz dać jakiś namiar na ten Auto Activ?

Gość krewetkaka
721 143 890 - to numer pod który zawsze rezerwuję przejazd, można też SMSowo, ale musiałbyś poszukać na ich stronie jaki jest wzór takiej rezerwacji...

Gość gość
dzięki serdeczne za namiar:)

Gość Titora440
Jeżeli szukasz firmy przewozowej, która szanuje swoich klientów zadbała o jakość przewozu pod każdym względem oraz terminowość to polecam http://perfecttour.pl/ Nowa flota samochodów i przewozy typu door to door, mega wygoda.

Gość gość
zależy ile masz pieniędzy i jak bardzo zależy ci na czasie. Akurat jeśli chodzi o busy do Holandii to polecam http://www.marcinbus.pl/ bo podróżuje się z nimi bardzo wygodne (małe busy na kilka osób), a cena też jest atrakcyjna

Gość Mareeek
Ja wybrałem taką opcje bo było najtaniej i zawożą Cię do konkretnego miejsca bez przesiadek, nie musisz się martwić że nie znasz miasta - trafisz w konkretne miejsce. Ja korzystałem z RK Trans i mogę polecić