Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna kochac i zdradzac jednoczesnie?

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście ze nie !

Gość gość
tak ale tylkoz prostytutka albo tylko raz z kims jak sie ma stala kochanke to nie

Gość gość
Z prostą mozna ? Hę ?

Gość andreolla
mozna ja kocham I zdradzam tak zeby sie nie dowiedzial

Gość gość
Oczywiście że można, częste zjawisko... gdy się kocha jedynie samą siebie :D

moja przyjaciółka kochała faceta, którego zdradzała to raczej osoba zdradzana nie za bardzo kocha, wyzywa, używa dziwnych słów, jest zakompleksiona nie mam szacunku

Gość gość
broken jeżeli miłością nazywasz kopulację to nie mamy nawet o czym dyskutować :P Jak wytłumaczysz związki gdy jedno choruje, miało wypadek, nie tylko w łóżku się nie sprawdza ale również w innych podstawowych sytuacjach, a pomimo tego to drugie przy tej osobie trwa, nie zdradza... jak to nazwać jeżeli miłością nazywasz satysfakcjonujące spółkowanie? :P

:O a gdzie ja napisałam, że kopulacja to miłość?:O napisałam, że zdradzane osoby nie potrafią kochać MIMO dużego popędu partnera, więc coś przeciwnego

Gość lanser
oczywiscie ze nie

Gość gość
a ty broken jak dlugo jeszcze masz zamiar udawac babe?

Gość lanser
raczje tobei zrzednie bynajmniej nie z szoku a cala ludzkosc bedzie miala to w nosie. przeceniasz swoj wklad w rozwoj ludzkosci.

nie przekonujcie mnie, mężczyzna, który nazywa k/u/r/w/a kobietę dysponującą własnym ciałem (to coś złego?=hipokryzja seksualnych) jest śmieciem

Gość lanser
podejrzewam że nie tylko mnie guzik obchodzi czy ty wejdziesz w cos czy nie wiec po co o tym trujesz ?

Gość gość
Czyli szukaj *****cza, będziecie do siebie pasowali i bedziesz szczęśliwa... choć w to wątpię, bo szybko zmienisz zdanie gdy w****** twoją siostrę, najlepszą koleżankę i zabierze się za matkę ;-)

:D lol, jaka katastrofa:D typu "Dlaczego nie":D facet siostry będzie się z nim bił:) ja lubię *****czy, nie mam nic do osób ze sporym popędem, chęcią życia, a Wy jesteście wszyscy HIPOKRYTAMI

"Trudne sprawy" czy coś typowa polska afera;) g***o Cię obchodzi w jaki sposób kocham ludzi a dla mnie facet podnoszący rękę na kobietę "zdradzającą" to G***O G***O G***O i bardzo dobrze, że go zdradzała, widać miał za małego KUTAFONA

Gość gość
A ona co upośledzona, miał za małego a ta i tak się z nim związała żeby go zdradzać, sama ma dużą dziurę i g***o zamiast mózgu? :D

bo może go kochała za inne walory, a u kogo innego chciała załatwić inne potrzeby a ten jej nie kochał wcale, bo mu jego jedyne walory przesłoniły świat jak i Wam, seksualni, w mordę kopani, hipokryci

Gość gość
To niech się szmata w burdlu zatrudni jeżeli taka niedopchana i na walory finansowe leci, a nie niszczy życie facetowi waląc go w rogi :D

Gość gość
Broken od razu widac ze jestes rozepchana jak 5 letni but, wiec nie mow tu o zbyt małych członkach i zdradzaniu bo zaden facet nawet nie spojrzy na ciebie z litosci.

jestem asem i dziewicą i nie uważam, że osoby z dużym popędem są "niedopchane" jestem tolerancyjna a Wy nie potraficie tacy być dla osób, których kochacie jeśli ktoś nienawidzi za niewiernosć to znaczy, że kochał TYLKO za wierność pusty, agresywny człowiek