Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2014 Mam problemy w związku z moim chlopakiem i nie umiem ich naprawić. Jestesmy ze sobą już 1,5 roku, ja mam 18 lat a mój chlopak 19. Jest to dla nas.naprawdę.poważny związek który popsuł się z mojej winy. Przed obecnym.chlopakiem miałam innych.chlopaków przez.których.zostalam zdradzona i wykorzystywana oraz.oklamywana. Niestety cierpię.na depresję.od.ok 10 lat czyli tak od 1 klasy.podstawówki. Bylam nielubiana przez innych, upokarzana, wysmiewana i to bez powodu. Później zachorował mój.młodszy brat.na raka, przez co moja.matka 3 lata spędziła.z.bratem w szpitalu w mieście oddalonym.200km, przyjeżdżała raz na.parę miesięcy a pod.koniec.leczenia brata.ojciec.próbował wykorzystać mnie.seksualnie. Mój chlopak.o.wszystkim wie i rozumiał moje zachowanie.do pewnego.czasu. Tydzień temu chcial ze mną zerwać, wczoraj ponownie ponieważ ostatnio bylam.zla na niego z głupiego powodu i powiedziałam mu parę słów.za dużo. Wczoraj dał mi ostatnia szanse jednak boję się.ze znowu.wszystko popsuje zanim.na dobre to naprawie. Wiem ze muszę się zmienić ponieważ teraz.jestem wredna w stosunku do innych a.kiedyś bylam miła dla każdego.. Nie.wiem już jak to naprawic a zależy mi bardzo na nim i wiem ze jeżeli znowu.popsuje ten związek wtedy popelnie samobójstwo ponieważ tylko on daje mi siłę na to wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach