Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykrasprawa

zaproszenie na przyjęcie

Polecane posty

Gość przykrasprawa

prosże o opinie w piątek wieczorem zadzwoniła do mnie koleżanka (kiedyś bardzo bliska) z pytaniem czy przyjdę w sobotę (następnego dnia) na jej małe przyjęcie weselne na 16:00 Byłam zaskoczona Przemyślałam to i wysłałam jej wiadomość, że nie dam rady ale że z chęcią się z nią spotkam w innym dzień i jej mężem oczywiscie Nie odezwała się już potem Nie uważam, żebym zrobiła coś nie tak Jakie są wasze opinie ?

Gość gość
za późno cie zaprosila, nie martw sie

Gość przykrasprawa
dziękuje za pocieszenie Z drugiej strony ona się nie przejmowała, że mnie zaprasza mniej niż dobę przed przyjęciem A co lepsze to ja się z nią widziałam parę razy wczesniej i slowem nie wspomniała o tym, iż zamierza mnie zaprosić ;)

Gość gość
Pewnie jej ktos odmówił w ostatniej chwili i chciala wcisnąć ciebie na to miejsce, skoro juz i tak miala je opłacone. Bezczelna, dobrze zrobiłaś, ze nie poszłas.

Gość gość
wiesz co, moze nie odpisala, bo ma dalej zamieszanie poslubne itd. Ja tez czasem mam taki sajgon w zyciu ze sporo czasu zajmuje mi ogarniecie rzeczywisctosci. Moze chciala odp pozniej, ale z tego wszystkiego wylecialo jej z glowy. Tzn ja tak mysle, bo sama tak czasem niestety miewam...

Gość przykrasprawa
no i zaprosila mnie z facetem Powiedzialam, ze on wyjechał na kilka dni w sprawach sluzbowych to powiedziala, a to ok, to zaprosze kolege Tomka I odebralam to wlasnie jak ktos pisal wyzej, ze jej ktos odmowil w ostatniej chwili i chciala zapchac miejsce. Moze ma zamieszanie i nie obrazam sie za brak odpowiedzi, ale jesli sie nie skontaktuje w ogole to jej problem Mysle, ze zachowalam sie normalnie ;)

Gość gość
Szybko Cie zaprosiła- pewnie dlatego że ktoś zrezygnował, nie przejmuj się:)