Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ratunku urzekli mi corke

Polecane posty

Gość gość

Pluje sobie w brodę ze nie wiazalam jej czerwonej wstążeczki, da sie odczynic urok? Slyszalam ze kąpiel w czarcim ziele pomaga tylko czy nie dostanie uczulenia? Ma 6 mcy, po wizycie kolezanki ( staraczka od kilku lat) corka zaczela brzydnac , ciągle placze, jest nieznosna

Gość gość
co za idiotka co wierzy w takie bzdury

Gość gość
Nie wiem czy idiotka ale na wkasne oczy widzialam jak koleżanka sue nad lozeczkiem cory pichylala i cos jej do ucha szeptala!!!

Gość gość
okadź gaciami he he

Gość gość
Musisz ta kolezanke spalic na stosie.... ;/

Gość gość
Śmiejcie się śmiejcie poki waszych dzieci nie urzekna !!

Gość gość
brzydnie bo zaczyna byc podobna do ciebie albo tatusia ,normalne,nie ma na brzydotę lekarstwa;)

Gość gość
A slyszalyscie o tym czarcim ziele?-kąpiel w nim wyciaga klątwy, źle oczy, uroki moze sprobowac? Jeszcze slyszalam o posypywaniu sola w lustrzane odbicie ale cos jeszcze sue powinno mówić a ja nie wiem co

Gość gość
Czarcie ziele nie pomoże, trzeba zamówić babę od guseł, żeby przelała jajko przez patyk od miotły. :D Jak chcesz załatwić to systemem "zrób to sam" to był tu kiedyś temat z którego dowiesz się co i jak. A wstążeczkę koniecznie zawieś, bo lepiej późno niż wcale. :D

Gość gość
Daj link do tego tematu, chce zrobić to sama , szeptucha w ostatecznosci

genów nie oszukasz, nawet jak na kolanach będziesz szła na Jasną Gore i oddawała się pasji, to pardone Madam, dziecko to wasze wspólne arcydzielo . A może wezwij egzorcystę a nast. w ofierze złóż Pani Beton

Gość gość
pewnie jestes ze wschodniej polski,tylko tam jest taki ciemnogród

ja w to wierze.Zauroczyli mi brata ,i pamiętam ze mama pod prześcieradełko kładła jego ubranko z chrztu. i pomogło

Gość gość
jest bardzo prosty i skuteczny sposob: musisz znalezc biala sciane, wziac czerwona krede i na wysokosci okolo metra narysowac kolko. Potem musisz odejsc 10 krokow od sciany, rozpedzic sie i walnac czolkiem w koleczko.

Gość gość
Toksyczna twój problem polega na tym ze chcesz mieć lekkie prześmiewcze pióro a zamiast,tego produkujesz jakieś zalosne grafomańskie wypowied******ażdym temacie

Gość gość
Coreczka placze i jest nieznosna bo czuje twoje nieuzasadnione napiecie i twoje nerwy. Przestan myslec o p*****lach, o zazdrosnej kolezance. Uspokoj sie i ciesz sie tym co masz. "Odczynianie urokow" to bzdura, ale jak dlugo nie bedziesz malej niczym smarowac, kapac jej w podejrzanych substancjach czy w jakikolwiek sposob fizycznie szkodzic, to OK - jej nic sie nie stanie, a jezeli ty sie uspokoisz to z koprzyscia dla malej.

Gość prodżekt ranłej
Urzekła to mnie twoja historia, wsadź dziecko do pieca na 3 zdrowaśki :)

doinformujecie się co to jest ŻĄBKOWANIE,skok rozwojowy i nadmiar bodźców u dziecka (przebodźcowanie) i jak się wtedy dzieci zachowują Polecam ,polecam a nie następne kopie rodziny z Brzezna z fascynacją znachora tutaj sobie jakieś rytuały odbębniać będą. Nauka poszla na przod, dziecko nie jest ani zauroczone, ani nawiedzone, ani opętane , tylko... jego rozwój (psychofizyczny) się kształtuje, na to mają wpływ bodźce, wrazenia codzienne, skok rozowjowy a także objaw ZĄBKOWANIA

Gość gość
XXI wiek , a takie gusła jak z średniowiecza.

Gość gość
Ja bym zrobiła tak. Wykąpałabym dziecko w tym ziółku, a następnie za jakąś godzinę w wodzie z dodatkiem mąki ziemniaczanej, zapobiegnie to ewentualnej wysypce. Jeśli autorko, dziecko się nie uspokoi to masz pewne, że to ząbki. A jeśli jakimś cudem płacze przejdą, to się od koleżanki odseparuj, bo jej złość emituje złą energię.

Gość gość
Moja babcia robi tak że spluwa z czoła dziecka na cztery strony, i dodatkowo wyciera się buzię malucha swoją bluzką na lewej stronie.

Gość gość
ja pitole ale z was ciemnogród,nie do wiary

Gość gość
Autorko, moja babcia zawsze mi tak robila gdy mnie ktos urzekl. Brala np. swoja bielizne (gdy "uroczy" dziecko kobieta - tak sie u nas mowi) i tak jakby udawala ze na nia spluwa wiesz o co chodzi? takie "tfu tfu tfu" i mnie od góry do dołu nie pocierala ta bielizna tylko z odleglosci jakby "wycierala" z dwoch stron Rozumiesz? Zrob tak corce... A nie wymiotuje???

czy wy jesteście takie wręcz TEMPE , ze nie wiecie iż dziecka półrocznego takie zachowania jak rozdrażnienie, nerwowość, płaczliwość , a nawet podwyższona temp są klasycznym objawem wyżynania się zębów? rosniecia i rozwoju? Jeśli na to czary ostawiacie uważając to za opętanie, zauroczenia to co robicie kiedy dziecko bąka puści? toz to echo szatana?

Gość gość
U nas jak ktoś podejrzanie się wpatruje wiecie robi źle oczy to sie szepcze w jego stronę ,,sol ci w oczy,, niby to takie odbijające źle spojrzenie

Gość gość
tĘpe, nie ośmieszaj się Toksyczna. Weź słownik, zanim zaczniesz pisać.

Gość gość
One sa być moze TEMPE ale za to ty jestes TĘPA!