Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ratunku urzekli mi corke

Polecane posty

Gość gość
Nie widzisz, że napisała to specjalnie z dużej litery ;)

Gość gość
A ta bielizna to ma być używana czy może byc wyprana? :D

Gość gość
Najlepsza rada jest gościa od czerwonego kółka :D Jedyna rozsądna

Gość natalllaa ny
Nie wierze że sa tak głupie kobiety w XXI wieku!

Gość gość
A ja wierzę :) Znam takie osobiście, niestety :(

Gość gość
Po pierwsze czarcie ŻEBRO a nie ziele. wlewasz 2 szklanki wody do garnka i 5 łyżeczek czarciego zebra, gotujesz 15 minut, dodajesz garść soli. Przelewasz przez sitko i dodajesz do kąpieli. Nie powinno uczulic, skora robi sie przy tym delikatna.

Gość gość
Równiez popieram wypowiedź o czerwonym kółku. Ot dziecko czuje że ma matkę niespełna rozumu i stąd problemy. Słyszałam że pomaga oddanie dziecka do adopcji do jakiejś normalnej rodziny. Współczuje temu dziecku.

Gość gość
I słyszałam ew. o zauroczeniu. Urzec może nas sąsiad lub kominiarz o ile przystojny. Mamy XXI w gdyby ktos zapomniał, czasy czarownic dawno minęły.

Gość gość
ja na twoim miejscu bardziej bym sie obawiała ,żeby ta koleżanka ci jeszcze męża nie urzekła he he he bo zbrzydnąc po tym to on już pewnie i nie zbrzydnie bo gorzej byc nie może ale zawsze może zachcieć cię zastąpić normalną kobietą o zdrowym rozsądku

czerwone wstążeczki przyczepiają, w zabobony wierzą, a do kościoła co niedziela biegną. Ot polski katolicyzm :O

Gość gość
lataja do kościoła, bo boją się uroków, przed którymi kosciół ich uchroni.

Gość ssoossszaaa
Czerwona nitka/ wstążka jedyne co może to zostać zjedzona przez ciekawskiego malucha :classic_cool: Dziecko ma różne etapy w rozwoju czasem radosne i spokojne kolejnego tygodnia marudzace i histeryczne, a że " brzydnie" no wiesz, im dalej od porodu tym ilośc hormonów mniejsza :) :) i zaczynasz realnie postrzegać wygląd dziecka, bez tej pierwszej fascynacji.

Gość gość
Poza tyn spójrz w lusterko si sprawdx czy nie robi sie podobne do ciebie :)

Gość gość
Tu autorka , dziekuje za normalne wypowiedzi wzielam od teściowej tego zebra , fakt nie,ziola i wieczorem zrobie kompiel

Gość gość
jestes taką samą kretynką jak ekop****y którzy zagłodzili madzie , idz do znachora on egzorcyzmuje ją

Gość gość
Koniecznie zrób dziecku KOMPIEL i sobie też :) Najlepiej w KOMPIE ;)

Gość gość
Jak czytam taki temat , zaraz mam na myśli " Ucieeekaaać , doktory jado do wsi !!!!"

Gość gość
Urzekła mnie twoja historia...

Gość gość
Oddaj dziecko do adopcji. Niestety czaru już nie zdejmiesz. Zrób sobie najlepiej nowe. To powinno pomóc.

Gość gość
Autorka -wykapalam córeczkę w czarcim, teraz zasnela jak aniolek jak wtedy przed koleżanka jestem dobrej myśli bo podczas kąpieli wyszy takie jakby czarne robaki,smugi a to znak ze wyciągnęli zle oczy. Jutro napisze czy jest efekt jak zachowanie :)

Gość gość
powiedz mi autorko skąd wziełaś te czarcie żebra? co to wogóle jest i gdzie to można kupić?

Gość gość
Nie należy odwiedzać głupiach koleżanek, dziecko zacznie płakać lub ZBRZYDNIE a zostanie się posadzonym o czary :) to naprawdę godne pożałowania

Gość gość
Autorko nie słuchaj złośliwości, każdy ma prawo chronić swoje dziecko przed czym chce! Ja wierzę w "rzucanie uroków". I KOŚCIÓŁ KATOLICKI NIE MA Z TYM PROBLEMU! Kto nie wierzy niech poczyta książki księdza Perszona -to jest dopiero wiedza! Autorko ja swoim córkom zakładałam czerwone rzeczy czy czapeczki czy skarpetki i koniecznie koszulki na lewą stronę!!! Poza tym medalik na czerwonej wstążeczce do wózka - bo na spacerku to najwięcej ciekawskich oczu. I tak jak już ktoś wyżej napisał, ogranicz kontakty z koleżanką....

Gość gość
To takie ziele, mozna kupić albo w jakims sklepie zielarskim czasem w aptece pod nazwa ziele ostrożenia. Albo przez net zamówić. Na allegro są. I trzeba 3 razy wykąpać aby dzialalo skutecznie.

Gość gość
Nie ma to jak naginac wiare dla własnych potrzeb prawda. Zabobony i czary to grzech a kobieta uprawiajaca je porównuje się do egzorcysty- brak słów.

Gość gość
Same jesteście sobie winne, na sranie zapraszacie do domu złych, nieżyczliwych dziecku ludzi... Za głupotę trzeba płacić frajerskie :D

Gość gość
Ale czadowy wątek, piszcie dalej o tym odczynianiu uroków :)

Gość gość
Kościół Katolicki ma problem z "czarami" a ten ksiądz Perszon to jakiś Kaszub - jak wszyscy wiemy, stamtąd pochodzi samo zuo, np. obecny premier he he he :)