Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość była ania z zielonego wzgórza

Praca w urzędach

Polecane posty

Ma ktoś jakieś doświadczenia? Dwa razy byłam na rozmowie, raz padło parę pytań 5 minut i podziękowali, a raz to próbowali mi dopiec = pokazać kto tu rządzi. Na początku maja mam kolejną rozmowę znowu w innym urzędzie ale jakoś nie bardzo chce mi się tam iść patrząc na dotychczasowe doświadczenia. Odnoszę wrażenie że ci co są na wyższych stanowiskach to takie cwaniaki szukające naiwnych do roboty, takich co są bezwzględnie podlegli. że to taki jeden wielki układ.

Gość gość
Ja pracowałam w urzędzie skarbowym. Moim zdaniem na rozmowie kwalifikacyjnej chcą zobaczyć pracownika,który dobrze się prezentuje (tzn ubiór taki jak do urzędu), jest opanowany, skupia się na zadaniu a nie emocjach, nie daje się wyprowadzić z równowagi, jest pewny siebie.

No dobrze, ale co z kwalifikacjami ? ;)

Gość AniaGdzieToWzgórzeSieZnajduje
:)

Gość studnia bez dna
Czasem jak komuś z kierownictwa zależy albo ze względu na niskie płace mają dużą rotację pracowników to jest szansa żeby się dostać do urzędu. Ale jak płace zaczynają się od 2 000 na ręką na najniższym stanowisku to sory wintetu ale szukaj gdzie indziej zatrudnienia,