Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bebelinka

dziewczyny czy wyczuwacie?

Polecane posty

Gość gość1500100900
Ja kiedyś miałam takie wrażenie, ale jak wiadomo wrażenia są subiektywne, a potwierdzenia nie szukałam, bo jeszcze żadna płeć mnie nie pociągała. Dziewczyna była znajomą koleżanki i razem szłyśmy na koncert jakiś, a ona od razu się do mnie przylepiła, że niby pod pretekstem, żebym ją za rękę trzymała bo ona idzie na nowych obcasach i nie jest pewna czy sobie poradzi :) a potem cały czas mnie chwaliła, że ta nasza wspólna koleżanka mówiła, że ja taka rozważna, mądra i fajna jestem i w ogóle przylepiła się do mnie, że gdyby to był podryw, a ona by mnie kręciła to z pewnością podryw by się jej udał :) Nie chodzi tu o samo zachowanie, ale właśnie o wrażenie, że jej chodzi o coś więcej.

Gość gość
jak chcesz, przecież jesteś anonimowa. masz do mnie pytania to proszę, postaram się odpowiedzieć. Plusem tego forum jest anonimowość.

gosc 1500100900- ladnie to przedstawiłaś - jej chyba jednak chodziło o zblizenie. skoro byłas w wieku w ktorym jeszcze sie nie odczuwa pociagu do plci ( tej samej lub drugiej) to moglaś tego nie odbierac tak jak ona by tego oczekiwała. Byla starsza od Ciebie ?

Gość gość1500100900
Z 18 lat miałam (jestem opóźniona w rozwoju pod tym względem, ale to inna kwestia), ona była na IV czy V roku studiów, więc troszkę starsza ;)

gosc- rozumiem, ze to Cie podnieca ale mozesz sie domyslac co mozna robic nawet z wibratorami

gosc1500100900 to faktycznie pozno u Ciebie to wystapiło ale na szczęscie psycho-fizyczny rozwój seksualny nie idzie w parze z silnym rozwojem intelektualnym. Czy jednak pozniej zastanwiałaś sie nad tym co sie stało lub raczej co by moglo sie stać ?

Gość gość1500100900
Wtedy tylko na bieżąco przeanalizowałam o co jej chodzi i raczej sobie pomyślałam, że jest w niej coś dziwnego ;) później dużo piliśmy, było zabawnie, więc tamto wydarzenie w miarę uciekło mi z pamięci (taka niewdzięczna jestem).

czyli mowiąc prosciej nie zaintrygowała Cie do tego stopnia by posunąc się o jeden krok dalej. jesteś dosyc wyjatkowa z dojrzewaniem seksualnym ( to nie jest krytyka, kazdy organizm jest inny ) - czy wczesniej nawet nie pociagała masturbacja, ktora u większosci nas w tym wieku jest dosyc silna?

Gość gość1500100900
Jak już schodzimy w moje niziny dojrzewania, to odpowiem że nawet masturbacja nie. Nic z tych rzeczy. A po czasie mogłabym okrutnie stwierdzić, że dziewczyna raczej nie w moim typie ani wyglądu ani osobowości, a chyba nie spotkałam się z innym tego typu zainteresowaniem ze strony dziewczyny. Piszę chyba bo kiedyś byłam na to za mało wrażliwa, np kiedyś kolega brata zapytał czy nie mam ochoty posłuchać jak gra na gitarze, a ja tylko stwierdziłam, że wiele razy słyszę jak gra mój brat, więc to dla mnie żadna nowość i nie załapałam, że to podryw :D

moralista powiedziałby " zdrowa " dziewczyna- coz i takie sa niektore z nas i nikt nie ma prawa tego krytykowac. jezeli Ci z tym dobrze to sama wiesz jak postepować

Gość gość1500100900
E tam zdrowa, powoli się zmieniam. A tak swoją drogą to wyobrażam sobie, że jak kochają się dwie dziewczyny to nie ma między nimi takich obaw lub ciśnienia jakie ma facet, w sensie że musi zaroochać aby ciśnienie mu spadło albo z kolei martwi się że nie zaspokoi partnerki i takie tam, a między dwiema dziewczynami jest więcej zrozumienia, ale także jednocześnie więcej słów i śmiechu, tak sobie to wyobrażam :)

oczywiscie te ryzyka nie wchodzą w rachubę. jestesmy bardziej subtelne i delikatniejsze od mężczyzn. Mamy tez bardzu dużą przewagę nad nimi w tym, ze potrafimy szczytowac wiele razy i to jest jeden z wielkich +. nie zasypiamy lub nie pijemy piwa po akcie

Gość gość1500100900
Ładnie reklamujesz, ale chyba niezasypianie spodobało mi się najbardziej :D

nie chodzi mi o reklamę czy zachęcanie ktorejkolwiek do podobnych poczynan i zachowań- takie mam doswiadczenie stąd sie bierze moje zainteresowanie dziewczynami

Gość gość1500100900
Wiem, że nie o to chodzi ale tak już jest, że cudze pozytywne doświadczenia zachęcają. Uciekam, może inne panie się wypowiedzą czy czują te zainteresowanie.

Gość gość
bebelinka to nie o to chodzi czy mnie to podnieca, interesuje mnie wszystko co dotyczy sexu a między dwiemama kobietami też. Zaręczam , ze nie jestem podniecony. Bardziej podnieca mnie jak coś widzę

Gość champtaar
Pić piwo po akcie :) za to do więzienia powinno się wsadzać albo przynajmniej porządnie wyspowiadać !

Gość gość
bebekinka zrezygnujesz z kontaktów z facetami??

kolezanka w pracy bardzo mi się przygląda i wiem, ze lubi czasami kobiety. boję sie jednak bo nie wiem jakby to się skonczyło