Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w co się ubrać?

Polecane posty

Gość gość

Witam! potrzebuje Waszej pomocy....Wybieram się na zakupy ponieważ wybieram się na komunię,i tutaj pojawia się problem.otóż nie mam talii osy mam lekką nadwagę, spore ramiona i masywne nogi.W co się ubrać??? myślałam nad sukienką jakąs...tylko jaką? czy spodnie? nie mam pojęcia.nie umiem sama sobie dobrać czegoś...dlatego proszę o pomoc....liczę na Wasze dobre porady a nie na naśmiewanie się z nadwagi....z góry dziękuje.... pozdrawiam

Gość gość
kup jakąś kopertową sukienkę i do tego żakiet na komunię to dobrze coś w pastelowych kolorach, jasnych, beże, zielonkawe, żółte itp

Gość gość
dzięki...a jakby spodnie cygaretki? slyszalam ze fajnie maskuja nogi...

Gość gość
jakie beże? żadnych jasnych kolorów skoro jest puszysta. lepiej jak kupisz co w kolorze niebieskim, ale nie błękitnym tylko np chabrowym i do tego dobrze skrojony żakiet

Gość gość
Tylko nie beże ...( jako buty ,torebki tak ..) najbardziej aseksualny kolor dla kobiety ...

Gość gość
aha no i jak spodnie wybierzesz to koniecznie buty w tym samym kolorze co spodnie będziesz się wydawała smuklejsza

Gość gość
a co sądzicie o tych cygaretkach?tak jak pisalam wyzej? buty raczej platforma prawda? opytcznie wyszczuplają... na marginesie chodzacym wielorybem nie jestem ale ponadprogramowe kilogramy sa widoczne..

Gość gość
i co dalej?