Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maly gość

Czego brakuje w Waszym mieście ?

Polecane posty

Gość gość
a mi brakuje plywalni żeby można było iść z małym dzieckiem. niby jest ale kompletnie nie dostosowana żeby iść tam z dzieckiem do 3-4lat jakis park rozrywki też by sie przydał i bawialnie dla najmłodszych miasto 30tys

Mi brakuje placu zabaw / parku w mojej dzielnicy. Żeby dziecko pobawiło się w piasku,pobujało się na huśtawce to trzeba zasuwać do centrum miasta lub na sam koniec miasta. A nie ukrywajmy męczarnia to jest ..... jeśli auta brak ;)

Gość gość
Carrefoury express to akurat mam dwa (10-15min drogi pieszo), ale tam też tylko wybiórczy asortyment jest i to takie malutkie klitki są. Jeszcze mi się przypomniało, że żałuję że nie ma u mnie jakiegoś bazarku albo chociaż takich straganów jak to czasem stoją z warzywami, owocami a nawet z ubraniami. Jest niby jeden gościu co sprzedaje warzywa, ale to taki cwaniak a marżę sobie taką nakłada, że bardziej mi się opłaca wydać na bilet i podjechać metrem na bazar. W sezonie nie da rady kupić grzybów leśnych w mojej okolicy, co mnie denerwuje bo moja mama mieszkająca na bielanach ma zawsze wszystkiego pod dostatkiem, nawet tatarak na zielone świątki :o śródmieście jest do kitu jeśli chodzi o spożywkę

Gość gość
a co to jest to glory hole?

Gość gość
za dużo- kocich łbów(poniemiecka kostka) zbyt wysokich krawężników, zakładów fryzjerskich, kosmetycznych, banków, kancelarii, barów i restauracji niezrewolucjonizowanych przez Magdę Gesler! Za dużo galerii handlowych i za mało aqwaparków! Za mało dobrej klasy specjalistów lekarzy a zbyt wielu lekarzy bez klasy(mam wrażenie że podstawowej)

Gość gość
Aha i jeszcze za dużo lidlów i biedronek! Zmora! Chociaż wczasy pod grusza dla tych co tam pracują!

Gość gość
:D

Gość gość
no to jak carrefour express jest to jest ok - lepsze to niż lidl czy biedronka, asortyment tam nie jest mały, tylko w sam raz. niech dyskonty nie zawalają centrum, bo tam powinny być sklepy typu convenience, właśnie jak carrefour express, albo 7-eleven, a nie gdzie na paletach stoją wody, mąki i gdzie jest marne pieczywo.

Gość gość
Unas burdeli niema i sklepow z dmuchanymi lalkami:-(

Gość gość
Czego wam brakuje w Kłodzku?,dółnoslaskie

Gość gość
To mi w Kłodzku przeszkadza, że leży na końcu świata i wszędzie masz co najmniej 2 godziny jazdy autem!! :o

Gość gość
Mi brakuje miejsc parkingowych. Warszawa

Gość gość
No dokładnie tak:/ Kłodzko to taka dupa, że nie rozumiem jak tam można żyć:/ centralna Polska najlepsza.

Gość gość
Ja mieszkam w duzym miescie, ale nie sprawia wrazenia bardzo duzego, glownei dlatego ze pomimo 500,000 mieszkancow, jest to najbardziej zielone miasto w Wielkiej Brytanii. duzo parkow, tras spacerowo-rowerowych przy rzeczce; posrodku miasta wielki park z klifem, oraz z wygaslym wieku temu malym wulkanem ze szczytu ktorego sa piekne widoki. miasto tez ma kilka plaz I dostep do morza. no I to stolica wydarzen kulturalnych. zawsze cos sie dzieje. mowa o Edynburgu, z ktorego Was pozdrawiam