Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylor34

Dni płodne, co lepsze?

Polecane posty

Gość tylor34

Staramy się o dziecko. Chciałabym zacząć wyznaczać owulację i zastanawiam się co byłoby lepsze - mikroskop owulacyjny czy testy paskowe? A może komputer cyklu?

Gość gość
Ja mam komputer cyklu - cyclotest. jestem naprawdę zadowolona. Wiem, ze troche kosztuje, ale poźniej również można go wykorzystać :) Po porodzie zdecydowałam się dzięki temu na naturalne metody antykoncepcji

Gość gość
Mikroskop owulacyjny spokojnie powinien wystarczyć. Ja mam Afrodytę. Korzystam z jednego już od 8 miesięcy, raz tylko wymieniłam baterie, wiec moim zdaniem bardzo się opłaca. Testów paskowych musiałabyś kupić parę opakowań

Gość gość
Ja korzystałam z testów, sprawdzały się, ale teraz też myślę o kupnie mikroskopu bo staramy się już dosyć długo

Gość gość
Pierwszy raz słyszę o czymś takim jak mikroskop owulacyjny. Zapytałam wujka google i wyskoczylo mi kilka, czy możecie polecić jakies konkretnej firmy?

Gość gość
Ja mam wcześniej wymienioną Afrodytę. Na ten moment to chyba najpopularniejszy tester. Jest dobry jakościowo i dokładnie pokazuje fazy cyklu, więc polecam