Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co kupic chlopakowi na 1 rocznice zwiazku on ma 28 lat

Polecane posty

Gość gość

czekam na propozycje

Gość gość
Naprawdę?!!!! Dziewczyno, Ty poczekaj żeby to on dał Ci prezent za łaskawe bycie z nim przez rok! Ty jesteś królewna, którą on musi zdobywać, bo inaczej się mu znudzisz! Kup drobiazg, bo jakiegoś micha z kokarda raczej przy sobie nosić nie będzie, a breloczek do kluczy może przypiać i mieć cały czas przy sobie np. irlandzką koniczynke na szczęście. I nie wyrywaj się pierwsza z tą pamięcią o pierwszej rocznicy! Jeżeli to dla niego ważne to będzie pamiętał. Żebyś potem nie musiała narzekać: mój mąż nie pamięta o naszej rocznicy ślubu! No! Ochrzciłam Cię, a teraz: miłego świętowania! :-D

Gość gość
Ty byc jego prezentem dzisiejszej nocy :-)

Gość gość
*ochrzanilam :-)

Gość gość
śmieszy mnie takie obchodzenie rocznic, jak dla mnie to debilizm... On pewnie nawet o tym nie wie, że jakas rocznica. Co innego rocznica SLUBU a co innego rocznika związku, ktory pewnie i tak sie skonczy za jakis czas, bo facet sie tobą znudzi i cie porzuci, szczegolnie jak zobaczy jaka z ciebie desperatka. ślubu nie mają, a debilka chce mu jakies prezenty robic bo są rok razem, smiech na sali, leżę i kwiczę :D

Gość gość
Ssij mu palw

Gość gość
dwadzieścia osiem prezerwatyw.