Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
lovespain

Hiszpanie

Polecane posty

Na portalu społecznościowym napisał do mnie bardzo przystojny Hiszpan :) zaczynając rozmowę w języku angielskim typu " jesteś taka piękna chyba się w tobie zakochałem" odpisałam mu i rozmowa się rozwinęła ...okazało się że jest na Erasmusie w Polsce. Podkreślę od razu że jest bardzo śmiały i po milionie zdjęć na portalu że zawsze uśmiechnięty...widać ze rozrywkowy chłopak ;) jak to Hiszpanie. Pisaliśmy tydzień i on napisała że " jest mu smutno ponieważ tyle piszemy a się nie widzimy"... i powiedział że może dla mnie zrobić szalona podróż...ale trochę go nie lubiłam bo zaproponował "sami wiecie co" to tak jak by go okrzyczałam hahaha a on używał argumentu ze my byśmy robili miłość a nie wojnie hahaha bo jeśli przejechał by tyle kilometrów to liczy na miło spędzony czas ....ale ja byłam zła o to na niego i wyraziłam swoje zdanie a on powiedział że szanuje moją decyzję i czasem ma zbyt szalone pomysły i przepraszał mnie za to ...i powiedział ze mnie bardzo lubi i to że szanuje mnie i moje zdanie i jeśli ja nie chce to on tez tego nie chce i w ten sposób chce mi pokazać ze mnie bardzo lubi :). W końcu wyszło tak że miałam do niego przyjechać ( do innego miasta)... powiedział też że trochę się boj że jak się zobaczymy to ze polubi mnie za bardzo i będzie ciężko się pożegnać i ze to toczy się za szybko... niestety dzień przed a właściwie parę godzin bo po 22 już było, powiedział mi ze zapomniał o jakiejś prezentacji na studia i musi ją dokończyć i nie da rady chyba że przyjadę po południu ...to zrezygnowałam i on napisał ze on mnie odwiedzi i że tylko musze mu powiedzieć gdzie mieszkam i żebym go "nienawidziła" za to i bardzo mnie przeprasza i że może w inny dzień dam rade...ja powiedziałam ze nie bardzo :) pominęłam trochę temat z małym fochem na niego :) ...później już nie pisaliśmy ja usunęłam konto tam i po jakimś tygodniu on przyjął moje zaproszenie na fb które kiedyś mu wysłałam ponieważ sam chciał ale przyjął dopiero jak usunęłam konto....nie pisał nic....ostatnio jednak potrzebowałam pomocy i napisał do niego w sprawie studiów w Hiszpanii by pomógł mi poszukać ich ..zgodził się i znów napisał ze musimy się zobaczyć ...ja zapytałam czy w Hiszpanii ? a on ze oczywiście tak tak z milionem wykrzykników ale tu w Polsce też :)...I takie moje pytanie do was co o tym sądzicie...czy on chce naprawdę się zobaczyć ze mną ? W sumie sam to proponował sam chyba 3 albo 4 razy....sama nie wiem co o tym sądzicie ? Czy może on tak tylko z grzeczności...Z jednej strony chciała bym bo jest bardzooo przystojny zapraszał mnie do Hiszpanii chociaż mnie jeszcze nie widział hahah

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować