Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora z was mi tu poradzi czy dobrze bede wygladac jak sie tak ubiore

Polecane posty

Gość gość

piszecie tu sporo o bezowych trenczach i ze nie pasuja wszystkie kolory spodni do nich a czy taki zestaw bedzie okey kochane? jasniutki bezowy trencz mocno błekitne dzinsy (nie granatowe ani niebieskie ale wlasnie takie blekitne ) i brazowe baleriny oraz brazowa torebka.. i nie wiem jaki kolor bluzki pod to dobrac.. czy bede wygladac kretynsko?

Gość gość
bys musiala daj zdjecie bo z opisu niewiele wynika, zalezy jaki trencz, jakie spodnie, jak to wyglada, bym musiala to zoabczyc

Gość gość
A Ty myślisz, że kogoś to obchodzi? Że ktoś patrzy na Twój strój i ocenia? Chyba że zależy Ci na opinii koleżaneczek z biura, bo nas facetów takie pierdoły nie obchodzą

Gość gość
trencz taki bardziej elegancki ze sklepu carry. a spodnie takie wąskie jakby rurki.

Gość gość
od miesiąca piszesz o tym trenczu, nie znudziło ci się?

Gość gość
od miesiaca pisze? to chyba nie ja:) pierwszy raz pytam bo wlasnie czytam tutaj wiele watkow o tym kolorze trenczu i tez mnie zastanawia co mozna dobrac ..hehe

Gość gość
no wlasnie tez mam wrażenie, ze widze ten temat 5ty raz. Zrob zdjecie to ocenimy.

Gość gość
K***a no vo za idiotka?!!!! Ile jeszcze tych tematów założysz debilu

Gość gość
Według mnie to zły zestaw - nie wyobrażam sobie połączenia błękitnego dżinsu z beżem i brązem, bez urazy ale to mi przed oczami wygląda jak g***o na niebie. MOże same spodnie z trenczem nie wyglądałyby źle chociaż trudno powiedzieć, przydałoby się zdjęcie. Ale tak czy inaczej brązowe dodatki do tego to moim zdaniem trafione jak kulą w płot.