Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z bratem MA DZIEWCZYNE I NIE CHCA SIE ZENIC ANI DZIECI MIEC TO DZIWAKI

Polecane posty

Gość gość

moj brat ma 29 lat i ma dziewczyne ktora ma juz 32 lata i oni nie chca brac slubu i mieszkaja razem juz od lat ale jak ich pytamy kiedy slub to mowia ze nie zamierzaja..dzieci tez zadeklarowali ,że nie beda miec.. mama placze przez to bo sąsiedzi obgaduja ja ,że ma takiego syna nieudanego ,ktory nie zrobi jej babcią i siedzi bez slubu.. czy tez znacie takich dziwaków,ktorzy tak zyja ??i nie chca miec dzieci ani slubu? mieszkamy w malym miescie i wszyscy nas znaja i obgaduja mojego brata i mama na tym tez cierpi..juz nie wie co ma mowic ludziom jak ja pytaja kiedy babcia bedzie i czemu jeszcze wesela nie szykuje.. czesto placze w kąciku i cierpi a mi jej żal.i zlosc mam na brata ,że tak mame krzywdzi..i jest takim dziwakiem.

Gość gość
dziewczyne ma co ma 32 lata ?po pierwsze to nie dziewczyna tylko juz kobieta bo ma swoje lata dziewczyna to jest ale do 30 roku zycia:):)

Gość gość
zal mi brata waszego

Gość gość
mnie też żal tej pary , oby wyjechali z tej miejskiej wsi i niech matka z siostrunią i rzeszą sąsiadów wyją pod ołtarzem

Gość gość
hehehehe

Gość gość
Znam takich ludzi. Moja siostra też nie chce małżeństwa i dzieci, a ma już 28 lat i stałego partnera. Ja niestety też trafiłam na dziwaka. Ani nie myśli o ślubie, a tym bardziej o dzieciach. Jak nie zmieni zdania, to go za jakieś 2-3 miesiące pogonię.

Gość gość
ja też mam takiego brata- jakoś nikt go nie obgaduje, a rodzice są dumni, bo ma dobrą pracę i zarabia duże pieniądze. tymczasem ślub i dzieciaka może mieć każdy, żaden wyczyn.

Gość gość
zeby wam pierdzaca zylka nie pekla zycze bratu i jego dziewczynie zeby pozbyli sie takich burakow jak wy

Gość gość
A gdzie ty widzisz problem?ja nigdzie,ich wybor ich życie, a babcia sama zrob mamusie,narob kilka dzieciaków, za brata tez żeby twoja mamusia czula sie 100% babka:-)

Gość gość
biedni z was ludzie...ja nie znam nikogo kto nie chce miec dzieci smutne zycie ma twoj brat i jego stara dupa