Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam żone angielke i co myśle o tym narodzie

Polecane posty

Gość gość

w anglii lepiej w ogole nie uzywac polskiego. Moja zona jest angielka i dlatego mam sporo wspolnego z tym krajem... Anglik jest jeszcze gorszy niz w stereotypach, zakompleksiony i tchorzliwy, bez honoru,z drajca i zlodziej. Co glupsza czesc polakow ktora w anglii byla raz albo wcale ma ich za niewierzacych racjonalistow i zdystansowanych filozofów.. Nic bardziej mylnego, to zakompleksione brudne biedne dziadostwo, a ich kobiety to najlatwiejsze i najbardziej pzaerne na pieniadze stwory w europie..

Gość gość
Ok, ok. Szkoda tylko, że twojego bełkotu nie da się zrozumieć.

Gość gość
o...czyżby żonka się znudziła?

Gość gość
"..a ich kobiety najlatwiejsze.." mowi to facet ktory poslubil angielke :( nie wiem w jakim towarzystwie sie obracasz bo ja nie znam zadnej angielskiej dupodajki , tylko same na poziomie ,zadbane I ladniejsze od niejednej Polki!

Gość gość
a zona wie co o niej myslisz? wlasnie tacy sa typowi polacy, mysla, ze sa najlepsi, ze ich kraj najlepszy, ze ich kultura i sposob zycia najlepsze. i zero dystansu do siebie. dlatego widzisz anglikow jako tchorzow a tak naprawde to polacy maja sie za niewiaodmo jakich megabohaterow a ich bohaterstwo to po prostu poalkoholowa agresja albo po prostu sranie wyzej niz sie d**e ma. bo co to nie ja. i pozniej rozne glupie sytuacje z tego wychodza. znalam tutaj takiego typka co kopnal lezacego juz kolesia w glowe przy policji, za do siedzial prawie rok a pozniej dostal deport. bo przeciez nie moga go koledzy wziac za tchorza, trzeba pokazac jaki my narod wybrany. tylko, ze przynajmniej ci angielscy tchorze uzywaja troche wiecej mozgu.

Gość gość
a jak slysze od polaka slowo 'honor' to mi sie w d***e juz przewraca. smiechu warty ten wasz 'honor'.

Gość gość
Z tekstu nie idzie zrozumiec czy jedziesz na polki czg na angielki. Czy na wszystkie kobiety jak zwykła polska menda. Nie wyobrażam sobie żeby jakakolwiek Angielka takie cos wzieła, nawet taka ze slumsow. To tak jakby polka poślubiła rumuna.

Gość gość
Rumuni nie sa wszyscy tacy sami, czesc to rzeczywiscie cygany a czesc wyksztalceni ale niezbyt bogaci ludzie, nie mozna wrzucac do jednego wora znam zarowno ch...w jak i calkiem atrakcyjnych i porzadnych

Gość gość
a ja mam żonę niemkę i mam w doopie polki co prawda brzydka jak noc ale za to mnie utrzymuję i nie muszę pracować

Gość malaUk
Cwel z ciebie i tyle, hipokryta, tfu

Gość gość
ale z ciebie menda Typowy POLSKI FACET

Gość gość
Polak z cudzoziemka? juz nizej babka spasc nie mogla.....