Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elisaxx

Wyrok eksmisji co robić ?

Polecane posty

Gość gość
jutro przejrzę dokumenty wiem gdzie ma ale nie sądzę żeby to ukryła bo mi wszystko mówi. Ale od niczego jutro przejrzę papiery

Gość gość
Słuchaj dziwne to dla mnie , idz do spóldzielni i zaządaj wgladu do akt żeby pokazali ci ten nakaz eksmisji

Gość gość
jak tak patrzę po zadłużeniach na stronie spółdzielni to dużo osób ma taka sama sytuacje jak my a z tego co wiem komornika na głowie nie maja. Bo w spółdzielni moja mama się pytała czy dużo osób ma komornika i takie długi to wymienila jej tylko dwie osoby. Też jest dla mnie to sprawa dziwna bo jak sobie przypominam to już komornika mieliśmy jak było 3000zł długu. I wtedy mama spłacila połowę bo trochę uzbieraliśmy i wtedy też wlasnie ta kobieta powiedziała ze dobrze ze wpłacila pieniądze bo sąsiad chce to mieszkanie. No a jak pisałam domyślamy się który

Gość gość
powiedziałam mamie żeby poszła do radcy prawnego. Może coś doradzi. Co jeszcze możemy zrobić. Mojej mamy koleżanka na tym samym osiedlu mieszka i ma zadłużenia po 15 tysięcy i nie ma nawet komornika. Coraz bardziej wierze w to ze ktoś czycha na nasze mieszkanie. Prawie cała noc o to nie spalam..

Gość basiakOL
Odsyłam Cię do artykułu na portalu prawnym, pt. Nakazanie opróżnienia zajmowanego lokalu przez sąd - http://lexvin.pl/prawo/3715/Nakazanie_opr%C3%B3%C5%BCnienia_zajmowanego_lokalu_przez_s%C4%85d Znajdziesz tam wiele informacji, które powinny Ci pomóc, a jeśli wciąż będziesz potrzebowała pomocy, to zapytaj prawnika. Nie ma się co załamywać!

Gość gość
czytałam już ten artykuł ale dziękuję serdecznie. Wczoraj znów dzwonili do mnie poznałam ten numer nie odebrałam. Tak się martwię co mi powiedzą. Udało się nam wpłacić tylko 500zł. A to jest kropla do tego ile musimy zapłacić. Jestem tak załamańa nie wiem co robić.mamie powiedzieli ze już innej opcji nie ma trzeba spłacić.