Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrada? :(

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem. Pół roku jestem z chłopakiem, a dziś, gdy wyszedł z pokoju, przeczytałam jego rozmowy z pewną dziewczyną, które mnie strasznie zaniepokoiły. W weekend nie chciał się ze mną zobaczyć, niby był z kolegami, a jak się okazało - umówił się z pewną dziewczyną na imprezie. Ze mną nie chce jeździć odkąd jesteśmy razem.. jak jeszcze nie byliśmy, to gdy ja jechałam, on jechał za mną. Na początku się starał, spotykaliśmy się codziennie a od kilku miesięcy jest zupełnie inaczej. Poświęca mi mniej czasu, woli go spędzać z kolegami i chyba nie tylko. W tych rozmowach wyczytałam, że proponował jej wiele razy spotkanie, jednak ona odmawiała. Pytała nawet czy nie widzi się ze mną, odparł, że nie. Gdy wszedł do pokoju cała zaryczana zaczęłam na niego krzyczeć, dlaczego mi to robi, czy nie ma wyrzutów sumienia, że jak mógł, etc, nie pamiętam, wpadłam w histerię. Nic nie powiedział, spuścił głowę w dół. Później powiedział, że kolega wtedy namówił go na imprezę, on nigdzie nie chciał jechać i że kazał mu zmotać jakieś "wieśniary" i że napisał do niej, a że na tej imprezie widzieli się może 10 minut, że on nie ma sobie nic do zarzucenia, że mam zrobić z tym co chcę, zaczął krzyczeć, że mam wyjść. Pisałam do tej dziewczyny i powiedziała, że pisał do niej i nalegał na spotkania ale ona odmawiała. Nie raz przyłapałam go na kłamstwie, ale mimo wszystko strasznie go kocham i nie wyobrażam sobie, że mogłoby mi go zabraknąć. Na chwilę obecną nawet nie wiem czy jesteśmy jeszcze razem, wszystko jest bez sensu, cały dzień płaczę, nie umiem sobie z tym poradzić.. nie wiem co robić.

Gość gość
ile masz lat, 16? dorosnij dziewczyno a potem baw się w związki.

Gość gość
no to sobie dalej placz jak glupia jestes :)

Gość gość
zacznij się przyzwyczajać bo wszyscy faceci są oszustami, oni kochają tylko siebie dlatego nie oddawaj swojego serca w calości facetowi jak to zrozumiesz to juz nigdy nie zapłaczesz z jego powodu

Gość gość
Nie raz przyłapałam go na kłamstwie, ale mimo wszystko strasznie go kocham i nie wyobrażam sobie, że mogłoby mi go zabraknąć..... To mimo to sie odkochaj bo jestes ze zwyklym draniem przez ktorego jeszcze nie raz bedziesz cierpiec i takie posty tutaj zakladaj....Mamy to na co zaslugujemy no nie?

Gość gość
na tej imprezie widzieli się może 10 minut, że on nie ma sobie nic do zarzucenia, że mam zrobić z tym co chcę, zaczął krzyczeć, że mam wyjść. xxx no to leć biegiem go przepraszać na kolanach, bo zostaniesz bez faceta przecież lepiej być zdradzaną i poniżaną, niż bez faceta, prawda?