Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruzinka

Kto do Gruzji?

Polecane posty

Gość Gruzinka

Nie wiem czy zauważyłyście, ale Gruzja to ostatnio bardzo modny kierunek. Oglądam różne programy podróżnicze i coraz większą mam chętkę się tam wybrać :) Słyszałam, że Gruzini są przemili i otwarci, a podróż do Gruzji zawsze pełna jest przygód :) A ja lubię takie magiczne zakątki :) Słyszałam od kolegi, że w czasach młodości wybrał się do Gruzji autostopem i codziennie spał w innej chacie, bo po prostu go ludzie zapraszali sami z siebie! Szok! A raz spał nawet w jakimś klasztorze. Ja nie jestem aż tak szalona, raczej wolę spokojniejsze wycieczki i jednak pewną dozę zaplanowania ;) Która z Was się wybiera w te wakacje?

Gość Mandita
Owszem jest popularny :) I dobrze - to świetnie miejsce. Faktycznie - ludzie są ciepli, mili, towarzyscy i otwarci. I mają świeeeetne przyprawy.. :) W zeszłym sezonie byłam w Gruzji na nartach, teraz wybieram się na objazdówkę z Rainbow Tours. Już prawie podjęłam decyzję zakupową, muszę tylko dograć urlop. Jadę najpewniej 21 czerwca na 15 dni. Jak wrócę, chętnie poopowiadam jak było :) Jak chcecie to w lipcu możecie pisać na maila: wierka@interia.pl

Gość Alexz84
Do Gruzji koniecznie skosztować najlepszych win w Europie. Gruzini produkują je z pasją od ponad 8 000 lat. W Polsce można kupić owszem ale pojechać tam, zobaczyc winnice, proces produkcji, słynne kwewri - niesamowita przygoda