Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxaa

po roztaniu uprawiał sex po raz pierwszy z inną a teraz chciał wrócić ?

Polecane posty

Gość xxxxxxxxxxxxxaa

Rozstaliśmy się ja miałam innego chłopaka ale nie uprawiałam sex nadal jestem dziewica on spotykał się z jakąś panną i to zrobił wybaczyli byście on powiedział mi o tym i ze ona go zachęciła widać było ze żałował ale ja napisałam sms do tej panny jesteś k***ą musiałaś się przespać z nim a on na nast. dzień ze ja napisałam do niej i ją wyzwałam i obrażam ludzi ,.

Gość gość
ile masz lat / 15/

Gość xxxxxxxxxxxxxaa
nie 17 a dlaczego ?

Gość gość
tak myślałam hehe tez miałam podobny tok myslenia w twoim wieku teraz mam 20 lat i już inaczej patrze na takie rzeczy ... no i co,że uprawiał sex z inna przecież nie byliście razem , co innego jakby Cię zdradził

Gość xxxxxxxxxxxxxaa
nom w sumie masz racje :) ale skąd taka reakcja ze obrażam jego znajomych jak sam pow ze sprowokowała go a ze nazwałam ją k***ą i ona mu to powiedziała a on do mnie pretensje a chyba nie powinien ?

Gość gość
może ona chce was skłócić i dlatego mu tak powiedziała a on jak chce wrócić do ciebie to nie powinien mieć do cb pretensji .. jak ci na nim zależy to spróbujcie jeszcze raz

Gość xxxxxxxxxxxxxaa
zależy ale on teraz na mnie się obraził bo jeszcze o to ze jak ostatnio siedzieliśmy razem to zabrałam mu tel napisałam sms do takiej panny co zarywała do niego ze nie spotkamy się daj mi spokój . Ja już nw co mam myśleć jest wolny ale byłam zazdrosna ze tu ze mną siedzi zgoda wracała a jakaś laska pisze wtedy jeszcze nie wiedziałam o tym ze się przespał

Gość xxxxxxxxxxxxxaa
to było w ten sam wieczór . I ostatnio mówił ze zależy chce być dalej ze mną a dziś koniec chyba nie ma o nasz związek walczyć . Już nie wiem co robić ale z drugiej nie potrafie o nim zapomnieć

Gość gość
musisz z nim pogadać albo zależy mu na tamtej dziewczynie i dlatego się na ciebie obraza albo przestaje strzelać focha i rozmawia z toba normalnie ... jak ci zależy to nie odpuszczaj

Gość xxxxxxxxxxxxxaa
nom ale ostatnio jak się spotkaliśmy było dobrze i jak czułam ze mu zalezało a teraz to już nie wiem o to ze wyzwałam tamta panne się obrazac i nie chce gadac ze mną .

Gość gość
Sory ale to nie Ty winnaś mieć tu pretensje ich reakcja jest jak najbardziej na miejscu. Nie oczekuj że ktoś bedzie ci wiernym po rozstaniu bo to mało prawdopodobne.

Gość gość
I ma rację że miał do ciebie pretensje, gdyby moja była słała smsy do innej do ze z nią spałem, to uznałbym ją za nieźle pierdzielniętą. Już to widzę jak ona go namawiała, a on biedaczek został zmuszony do seksu... dorośnij dziecko, pewnie miał niezłą frajdę jak lizał jej mokrą cipkę, a ona odwdzięczała się lodzikiem :)

Gość xxxxxxxxxxxxxaa
może i masz racje . Porozmawiać i jak mu powiedzieć to ze ja i ma nie pisać z innymi koleżankami nie gadać nie tańczyć z innym

Gość Madziaa12
kiedyś przestanie fochac to wtedy pogadacie ale wydaje mi się ze jakby mu zalezało to by się nie obrazał ps pisze z tego nicku bo ktoś też pisał z gościa przed chwilą ale nie przejmuj się tymi komentarzami

Gość gość
no wiesz tam gadac z innymi może bez przesady ale ma być wierny

Gość xxxxxxxxxxxxxaa
o to mu chodzi ze ja pisze z jego tel wiem ze razem nie jesteśmy ale jakoś jak widziałam od innej to chce się pozbyć rywalki a zle to działa i się wkurzył. Ale było ok. i on twierdzi ze nie powinnam tej panny co z nią się przespał obrażać to chore jak dla mnie . Jak mam sprawdzić czy mu zależy ? . pogadać tak a jaka mam pewność czy znowu z tamta tego nie zrobi

Gość gość
A co ci to przeszkadza w ogóle? Ja mam dziewczynę od 1,5 roku, przyjaźnie się z byłą z którą byłem 3 lata, często się z nią widuję, nawet zdarzało mi się u niej spać i obecna dziewczyna nie robi z tego powodu afer, bo wie że jej nie zdradzę... a znajomości z byłą (teraz przyjaciółką) nie mam zamiaru kończyć, tylko dlatego że obecnej dziewczynie to się nie podoba, albo to akceptuje, albo nie... jej problem.

Gość xxxxxxxxxxxxxaa
jak powinnam z nim rozmawiać on kiedyś był miły grzeczny a teraz zrobił się pyskaty i wredny. A u mnie znowu odwrotnie kiedyś ja go wyzywałam uderzyłam a teraz jestem dobra . Jak rozmawiać co mu powiedzieć ?

Gość gość
Ty jesteś idiotką, masz pretensje do dziewczyny, a to chyba od niego zależy czy będzie z Tobą czy z nią, jak masz się na kogoś wściekać, to tylko na niego, a nie bogu ducha winną dziewczynę. Ona go do niczego zmusza i pojmij to wreszcie.

Gość gość
Jak ty nie umiesz gadać ze swoim facetem, to weź się za naukę, a nie za związki, albo znajdź sobie innego, takiego któremu zaufasz i nie będziesz robić szopek.

Gość xxxxxxxxxxxxxaa
fakt jestem zaborcza i nie raz robie awantury . ja bym na pewno nie dała się spotykać z była to chyba bym wyszła siebie wyzwała i wg . Ale co mam teraz zrobić kocham go ale on dziwnie się zachowuje raz mnie chce a raz nie

Gość xxxxxxxxxxxxxaa
jak mam z nim rozmawiać ?

Gość gość
Olej go i tyle, skoro on jest taki niezdecydowany, to nie warto tracić czasu, poza tym ja na jego miejscu nie chciałbym być z dziewczyną która jest zaborcza, bo z taką nie ma życia... raz byłem i dziękuję, wytrzymałem 3 miesiące i w sumie to ona sama spowodowała że znalazłem sobie inną, taką która potrafi zaufać.

Gość xxxxxxxxxxxxxaa
a co takiego robiła ze odszedłeś do innej ?

Gość xxxxxxxxxxxxxaa
a co takiego robiła ze odszedłeś do innej ?

Gość gość
Czepiała się o każdą moją znajomą czy koleżankę, próbowała zabraniać mi z nimi rozmawiać, kilka razy złapałem ją na tym jak czytała moje smsy, itd... i raz sama napisała smsa do mojej znajomej do której miałem wpaść naprawić kompa i to spowodowało, że miałem jej dość. Partner to nie czyjaś własność i nie prawa decydować o tym z kim i kiedy się spotykam (tym bardziej ze nic nie ukrywałem) chcesz założyć komuś smycz i mieć go pod kontrolą? Kup sobie psa?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxa
w sumie masz racje :) a będę na razie sama bo on też nie umie się zdecydować. A jak znowu bd chciał to powiem nara i już tylko to ciężko jak się kogoś kocha

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxa
Co teraz dalej ?

Gość xxxxxxxxxxxxxa
?

Gość gość
Znajdź sobie innego, tez się nim prześpij i będziecie kwita.