Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koszalinianka26

Chcę poczuć ...JĄ

Polecane posty

Gość Koszalinianka26

Jestem Kobietą mam 26 lat i jestem po ślubie już 6 lat .... czasy eksperymentów ominęły mnie szerokim łukiem .. Dżemie we mnie od wielu lat chęć poczucia bliskości innej kobiety.Nigdy nie miałam tej możliwości.Praca ...Dom... i rutyna dnia codziennego sprawiła że trzeba było odłożyć to ''na potem''' Teraz znów odezwała się TA chęć ..tylko gdzie znaleść taką kobietę ?

Gość gość
jestem biseksualna, w związku z mężczyzną (wcześniej różnie, przed nim kobieta) i mój partner zaakceptował mnie w 100% i pozwoliłby mi na kontakt z kobietą (czysto fizyczny) jeśli miałabym taką potrzebę bo wie że on nie może mi dać tego zaspokojenia. Podstawą jest zrozumienie i rozmowa w związku, małżeństwie. A kobietę można znaleźć wszędzie, w klubie, barze, pracy. Ważne by dobrze ustalić zasady żeby nikogo nie zranić tej drugiej pani również. Musisz nauczyć się kokietować kobiety i oceniać ich zainteresowanie Tobą. Życzę powodzenia i pamiętaj o rozwadze ;) Ps. Kobiety ach, niesamowite stworzenia :)

Gość Koszalinianka26
Dziękuję ci za cenne rady ..Mój mąż wie o tym że interesują mnie kobiety , nie ma z tym problemu ...usuwa się w cień jeśli poznam tą z którą chciała bym spróbować tej namiętności.

Gość gość
Słabe strasznie, kobieta z kobietą nawet seksu fizycznie nie mogą uprawiać :O Ale kto co lubi

Gość gość
Gościu,myślisz tylko rozporkiem?

Gość gość
Niestety ... przywykłam do tego że w naszym kraju ludzie są chamscy ...

Gość gość
Oj jak ja to czytam to az mam mokro. Ja tez bym chciala sprobowac z kobietą. Dac jej przyjemnosc a potem ona mi:-*

Gość gość
Mamy z siostrą swoich chłopaków i różne grzeszki z nimi związane nie są nam obce ale też lubimy same się miziać. Wzajemna minetka w pozycji 69 to szczyt rozkoszy.

Gość gość
hej. ja też chcę tego spróbować:) dziewczyny może jakieś namiary to skontaktowały byśmy się na priv:)

Gość laura119
Mysle ze zadko ktoremu facetowi przeszkadzaloby to ze moga Nam sie podobac kobiety,a sex naprzyklad w trojkacie,ty twoj facet I Inna kobieta.moj max I ja szukamy takiej dziewczyny.mam nadzieje ze znajdziemy.

Gość gość
Nie jesteście już na czasie dziewczyny, moda na biseksualistki minęła jakieś 2 lata temu, teraz panuje moda na cuckold niestety :o

Gość gość
Pieprzyć modę,jak moja lady liże moją myszkę to odlot.

Gość gość
Masz męża nie rozumiem Cię

Gość Koszalinianka26
Jestem z Koszalina mój mail laura2588@interia.pl Faceci nie grają roli tylko kobiety ... wystarczy że faceta mam na co dzień a przyjaciółki żadnej ;(