Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarl

Rozważam samobójstwo

Polecane posty

Gość Jarl

Niedługo moje 29 urodziny i bez kitu, ale nigdy nie chciałem dożyć 30-tki, i nie chcę. Kiedyś zdobyłem psychotropy i wziąłem kilka opakowań na raz, ale wylądowałem w szpitalu. Teraz mam trutkę na szczury, ale brakuje mi jaj, żeby ją zjeść...:/

Gość gość
up co za g***o

Gość gość
sam jesteś g ó wno koleś gada konkret, wszyscy, którzy są na tym forum maja problem skupiają się na negatywach, sam nie jestem lepszy, ale uważam, że gość ma racje

Przeciez sam dobrze wiesz,ze sie boisz. Nie masz zamiaru umierac,szukasz uwagi innych ?? OK Ale nie tedy droga .Smrodu narobisz tylko rodzinie.Jak bedzie sie czula twoja mama i tata? Popelnic samobuja to zabawa dla egoistow z mieka dupa.

Gość Jarl
kochanka Franka - jesteś miernotą. Nie gadam z takimi, ja ty

Gość do jarl
powiem Ci coś-jeśli napisałeś komentarz powyżej, to się zastanów o co Ci chodzi jeśli chcesz popełnić samobójstwo, to po co o tym piszesz?

Nie musisz.Jaj nie masz. Plakac na forum anonimowo potrafisz. Poplacz w mamusina spudnice. Miernota jestes ty, oprocz proby samobuja co masz na koncie ? Sa jakies sukcesy, czy tylko podkradanie psychotropow babcie ?

Gość słoneczna sonny
Ej, kochanka Franka - słownikiem w łeb Ci ktoś powinien przyj**** 🖐️

Gość Jarl
Bo to życie uczuciowe, a to temat strachu, przed zjedzeniem trutki, a strach też jest uczuciem.

Gość Jarl
kochanka Franka - A jakie ty masz sukcesy? Grupka opóźnionych bękartów?

Gość słoneczna sonny
G***o o mnie wiesz skoro nigdy nie zamieniłyśmy zdania ;)/ A ja na własne oczy widziałam :D Wstyd.

Gość do jarl
beka, kłótnia na temacie

To nie jest beka. NIkt sie o ciebie nie kloci. Ani o racje. Fakty sa faktami. Zanim umrzesz,zalozysz rodzine, bedziesz mial zonke i "bekarty" bo ty chcesz zyc,byc zwyczajnym czlowiekiem. Male rzeczy a ciesza. Ja poprostu o tym wiem ;)

Gość gość
ale masz jakis powód do tych myśli samobójczych czy chodzi tylko o to, że dobijasz 30stki? Sama mam 29 lat i nie widzę w tym problemu.

Gość gość
Ta słoneczna ma rację: słownik by ci się przydał. Walisz błędy jak dzieciak z szkoły podstawowej. :-D

Gość gość
tak? nie przejmuj sie takich jak ty sa miliony polowa z nich rozwaza je co prawda bardzo krotko, np tuz przed spotkaniem z piescia n******ego szmatlawca ale rozwaza 🖐️