Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Andrzej Semborski - Choruje na cukrzycę typu 1, między innymi ma takie choroby przewlekłe jak niewydolność serca, która grozi mu zawałem, polineuropatię cukrzycową, przepuklinę rozworu przełykowego, zwyrodnienie kręgosłupa, oraz rwę kulszową, która spowodowała częściowy paraliż prawej nogi ... Dlatego potrzebuje natychmiastowej pomocy, aby mógł zakupić potrzebne mu insuliny, oraz lekarstwa, brak insuliny zagraża jego zdrowiu, a nawet życiu. Pan Andrzej obecnie nie posiada żadnych środków finansowych. Wobec powyższego, proszę Wszystkich ludzi dobrego serca o jakąkolwiek pomoc!! ...

Gość gość
Piszę do Ciebie tutaj nie na maila. Celowo ponieważ chcę by więcej kudzi mogło się o tym dowiedzieć, że cukrzyca jest wyleczalna niezależnie od typu w 30 dni będąc wyłącznie na surowej diecie. Wrzuć w youtube: Sposob Na Wyleczenie Cukrzycy w 30 dni Jest to amerykański film o wyleczonych ludziach. Na polskim podwórku działa w tym temacie dr n.med. Ewa Dąbrowska. Również zobacz / posłuchaj jej wykładów na youtube. Ewa Dąbrowska wydała również książeczki w temacie 40 dniowej warzywno- owocowej diety, po której ludzie całkowicie i trwale wychodzą nie tylko z cukrzycy ale również z innych chorób "nieuleczalnych" wg obecnych procedur lekarskich.

Gość gość
w taki sam sposób można wyleczyć raka, to terapia znana od 80 lat, terapia doktora Maxa Gersona

Gość gość
jest GOPS,MOPS i wiele roznych instytucji ,ktore niosa pomoc ludziom w potrzebie....sa rozne fundacje...a tu jedynie mozesz byc "opluty" :( Sorki ,ze tak pisze,ale tu jest duzo chamstwa!:(

Gość gość
Piszę do Ciebie tutaj nie na maila. Celowo ponieważ chcę by więcej kudzi mogło się o tym dowiedzieć, że cukrzyca jest wyleczalna niezależnie od typu w 30 dni będąc wyłącznie na surowej diecie. Wrzuć w youtube: Sposob Na Wyleczenie Cukrzycy w 30 dni Jest to amerykański film o wyleczonych ludziach. Na polskim podwórku działa w tym temacie dr n.med. Ewa Dąbrowska. Również zobacz / posłuchaj jej wykładów na youtube. Ewa Dąbrowska wydała również książeczki w temacie 40 dniowej warzywno-owocowej diety, po której ludzie całkowicie i trwale wychodzą nie tylko z cukrzycy ale również z innych chorób "nieuleczalnych" wg obecnych procedur lekarskich. ______________ Dodam rownież, że terapia sokami Gersona rowniez jest skuteczna. Dr n. med. Ewa Dąbrowska łączy i surowe i gotowane i soki z sokowirowki lub wyciskarki. Ja właśnie dzięki temu wracam do zdrowia i lecze alergie, nad ktorą lekarze rozłożyli ręce bo leki na mnie nie działały. I dzięki Bogu bo dzieki temu teraz moge wracac do zdrowia. I nie stac sie tabletkowym zakladnikiem do konca zycia.

Gość gość
Warzywka surowe i soki - to dziala