Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sama w związku

Polecane posty

Gość gość
to się zastanów jak mu mówisz o swoich problemach, jak zaczynasz od "przytul mnie! jesteś nieczuły..." to już by mnie trzepało. Normalna komunikacja wygląda tak posłuchasz co mu leży na sercu ty wywal że też miałaś ciężki dzień ... nie wypominaj mu że obiad zrobiłaś więc należy się dobre słowo. Robisz obiad bo chcesz a nie oczekujesz nagrody w postaci posmyrania za uchem.

Gość gość
ja mu nie wypominam. Mogę go słuchać, mogę robić wszystko a później w nocy tylko płakać bo on nie rozumie

Gość gość
To prawda, takie zwracanie uwagi, domaganie się,żeby okazywał Ci uczucia pogorszy sprawę.

Gość gość
nie domagam się słucham, jestem pomocna, czuła, daję dobre rady a on nie robi nic i to mnie boli

Gość gość
podejrzewam szczery że ta niunia oczekuje od innych niuni wpisów "zostaw gbura, cham, świnia nie widzi kogo ma" niż sensownego rozwiązania. Więc ja się zmywam bo się sam nakręcę jaka degradacja umysłowa spustoszyła czaszkę tej niewiasty.

Gość gość
to co mam robić? Ciągle to samo żeby jemu było dobrze i zamknąć gębę bo facet nie lubi jak się mu mówi że coś źle robi? Jasne czemu nie

Gość gość
Trzeba pogodzić się z tym,że nie będzie tak jak na początku, fascynacja i ciągłe patrzenie sobie w oczy kiedyś przemija...

Gość gość
tak wiem jestem z nim już trochę ale czy dla bycia z ukochaną osobą mam rezygnować ze swoich potrzeb bo jemu ma być wygodnie?

Gość gość
Faceci nie lubią jak się marudzi i narzeka, bądź uśmiechnięta i zawsze chętna na sex, wtedy będzie pełnia szczęścia :)

Gość korekkarolek
chyba przerabialismy juz to w zeszlym tygodniu...dostalas rady i po co?

Gość gość
zawsze jestem chętna na sex to on odmawia mi. Uśmiechnięta? Do chwili kiedy mnie trafi jak on będzie sobie spał a ja będę płakać z bezsilności

Gość gość
Weż się w garść dziwczyno! Może chodzisz ciągle naburmuszona i dlatego nie ma na Ciebie ochoty? Albo juz tak na niego nie działasz, to normalne..zycie kochana, zycie.

Gość gość
działać działam. To co uśmiechać się przytakiwać i czekać aż będzie chciał pokazać mi że wciąż mnie kocha?

Gość korekkarolek
nie, masz znalezc faceta ktory cie kocha i chce z toba byc, bo ten niestety juz nie ma na ciebie ochoty...