Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieogarniając

GLUPIE TEKSTY POLSKICH PIOSENEK

Polecane posty

Gość gość
Ale Wy jesteście tłuki :D Ja rozumiem, ze czikulinka czy jajecznica to dno i faktycznie przegięciem i kpiną jest wypuszczenie tego na rynek. Ale wsiowe kafeterianki oczywiście nie rozumieją, że niektóre teksty trzeba interpretować jak poezję. Jechać po tekstach Grabaża, który uważany jest za jednego z lepszych tekściarzy, to wstyd :D Ruszcie czasem główkami- nie zawsze wszystko podane jest jak na tacy.

Gość gość
ja tam umiem interpretować teksty, w końcu za piękne oczy z matury oceny celującej nie otrzymałam, ale jak coś jest do "bani" to jest i koniec, nie ma sensu doszukiwać się w tym poezji, jeśli jej nie ma po prostu.

Gość gość
up up :)

Gość gość
ten caly Fleszar tez cos bredzil o kropli deszczu i ze nie uwierzy ;) wielki piosenkarz od 7 boleści...

Gość gość
UP

Gość gość
NOBODY'S PERFECT mnie powaliło swoim durnym tekstem, Kazik niezle pił chyba jak to pisał... matko co za wypociny...

Gość gość
sorki akurat kazik w radio leciał...heheh Muniek Muniek...

Gość gość
Ale to jest tak jak z wierszami, " co autor miał na myśli" ? I nie zgodzę się, że wszystkie są denne i beznadziejne. Trzeba trochę ruszyć mózgownicą, a nie tylko krzyżyk stawiać przy A, B lub C :P

Gość gość
podnoszę, wlasnie sluchalam pisenki "to już jest koniec"...niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym robaczkiem, kontrolem itd. bo chyba nie czuje bluesa...