Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fascynation

Kinowa fascynacja

Polecane posty

Gość fascynation
ale to nie jest temat o Kolbergerze

Gość gość
Pieczyński ujął mnie kiedyś wspomnieniami z pobytu w USA.Był to najbardziej samotny okres w jego życiu. Postrzeganie świata mamy na tym samym poziomie... Jedna z najlepszych jego ról dla mnie:Kamil Kurant.

Gość fascynation
Tak, jego wspomnienia z pobytu w Stanach chwytają za serce i są pelne nostalgii.

Gość fascynation
Rozumiem, kazdy ma jakaś fascynacje, ale z mojej strony raczej nie jest to tylko fascynacja

Gość gość
ktoś miał jeszcze jakąś fascynacje?

Gość gość
Az dziw, że taki facet i samotny...

Gość fascynation
rokokowa panna, a Ty byłas w takiej sytuacji?

Gość fascynation
On jest nie tylko świetnym aktorem ale również doskonalym pisarzem.Jego ksiażki są niezwykle ciekawe, chociaz duzo w nich melancholii, przede wszystkim moze dlatego,że nie ma u jego boku kogoś kogo by szczerze pokochał.W jednej z nich pisze o dziewczynie, która pojawiła się w jego życiu znikąd.Stanęła przy szybie restauracji i ujrzała go wśród tłumu. Wydał jej się na tyle wyjątkowy i niezwykły, że postanowiła zatrzymać się przy jego stoliku na dłużej.Romantyk - tak mozna go okreslić.

Gość gość
oj dziewczyno, to widze że sie nieźle wkręciłaś:)

Gość fascynation
No wkręciłam sie i to bardzo, na maksa

Gość gość
To poszukaj kogoś o takich cechach w realu, proste! Niekoniecznie w tym wieku, ale kogos o podobnym sposobie bycia!

Gość fascynation
Żeby to bylo takie proste

Gość gość
rozumiem, że jest Ci z tym ciężko, malo dzis jest takich ludzi

Gość gość
no właśnie malo

Gość gość
Możliwe, choć przemijające, bo to ktoś kogo nie znasz. Ale gdybyś go spotkała i poznała to by się okazało, że jest zapatrzonym w siebie egoistą i szybko by Ci przeszło. Coś o tym wiem.

Gość fascynation
Czemu tak sadzisz, może nie jest taki, mam wrazenie, ze moglabym sie z nim porozumieć. Musiał mieć trudne zycie pomimo, ze jest slawna osobistością.

Gość gość
Tak sądzę, bo ja też kiedyś byłam jak Ty zakochana w osobie znanej, czego z oczywistych względów nie traktowałam poważnie, bo przecież go nie znałam. Po latach go poznałam, tym razem się zakochałam naprawdę i po bliższym poznaniu okazało się, że jest zapatrzonym w siebie egoistą. Więc mi szybko przeszło.

Gość fascynation
a moze zdradzisz kto to był?

Gość fascynation
Chciałabym tak jak Ty poznać go osobiscie

Gość fascynation
Prosze opowiedz coś o swoim przypadku, jak go poznałas opowiedz troche na ten temat.

Gość gość
Nie, niczego więcej nie powiem. To trochę inny typ ludzi, bo oni są cały czas w świetle reflektorów, dlatego poza drobnymi wyjątkami stają się takimi zapatrzonymi w siebie osobami. A prawdopodobieństwo spotkania kogoś takiego w realnym życiu jest tak małe, że nie ma co sobie zawracać głowy, uwierz mi. U mnie to był przypadek.

Gość fascynation
Chociaż powiedz jak go poznalas prosze, to bylo na jakimś spotkaniu?

Gość gość
Nie, przypadkiem wpadłam na niego na ulicy. Byłam na wyjeździe służbowym. Fascynacja to jest tylko u nastolatek i ja też ją miałam, kiedy byłam nastolatką. A spotkałam go po ok. 20 latach. I jeszcze raz Ci powtarzam, nie warto sobie zawracać tym głowy. Pewnie masz teraz kilkanaście lat i wydaje Ci się, że to Twój ideał. Zobaczysz, że będziesz się z tego śmiała tak samo, jak ja się z tego śmiałam te kolejne 20 lat. To normalne. W tym wieku dziewczyny platonicznie "zakochują się" w znanych osobach, a chłopcy zwykle w nauczycielkach. Ale to mija, to zwykły etap dojrzewania.

Gość fascynation
Nie mam nastu lat

Gość gość
No to tym bardziej powinnaś już to rozumieć. Przepraszam, dopiero teraz doczytałam wątek. Pomyśl, dlaczego w tym wieku jest sam. Czasem komuś tak się układa życie, nie trafiają na wzajemną miłość, ale są też tacy, którzy chcą wiecznie się bawić i zmieniać kobiety.

Gość fascynation
Nie sadze aby mial takie podejscie do kobiet, mozliwe że mu nie wyszło z jakąś, mial żone

Gość gość
Wiele znanych osób miało żony, ale po rozwodzie już nie zamierzają brać z nikim ślubu, bo życie wiecznego kawalera jest ciekawsze. Nie mówię, że tacy są wszyscy i że taki na pewno jest Pan Krzysztof, nie można generalizować, ale że w tej grupie ludzi zdarza się to najczęściej. A każda osoba zakochana idealizuje obiekt swojego zainteresowania i zetknięcie z rzeczywistością bywa bolesne. Ale nie powinnam tego Tobie tłumaczyć, skoro nie jesteś nastolatką. Pozdrawiam.

Gość fascynation
Dzieki, ja również Cie pozdrawiam:)

Gość gość
Podziwiaj talent Pana Krzysztofa, ale nie żyj złudzeniami. Przez to możesz przegapić tę prawdziwą i realną miłość, która być może jest gdzieś tuż obok Ciebie. :-) Powodzenia!