Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fascynation

Kinowa fascynacja

Polecane posty

Gość fascynation
Rozumiem ze nie znasz, szkoda

Nie rozumiem, jak można się fascynować aktorami. Pewnie się tutaj narażę, ale uważam większość z nich za ludzi bardzo ograniczonych. :o

Gość gość
Ty może tego nie rozumiesz, wiesz nie tylko nastolatki tak mają

Gość fatBarbie
Każdym człowiekiem można być zafascynowanym . CO w tym dziwnego? Akurat ten o którym mowa nie jest ograniczony. Muzyk, który mnie fascynuje powiedział w jednym z wywiadów, że według niego najpiękniejsza u człowieka jest inteligencja. Nie tyłek, nie twarz a właśnie mózg. czy jak tam to nazwać, dusza... jak kto woli.

Gość fascynation
Świetnie to ujęlas fasrBarbie, który facet nie jest ograniczony?

Gość fatBarbie
Fizyka kwantowa to z grubsza dział fizyki opisujący zjawiska na poziomie mikroświata. Zjawiska które tam zachodzą nie podlegają bezpośredniej percepcji człowieka. Według tej nauki i pokrewnych, sama myśl jest energią, można nią kierować i działać wpływając na rzeczywistość. Nauka nie jest jeszcze zbytnio rozwinięta, ale już w tej chwili wiadomo, że myśli mają określoną częstotliwość tak jak dźwięk czy fale radiowe, a przecież nikt nie wątpi w istnienie fal radiowych.

Gość fascynation
Dzięki że mi to wyjasnilaś, ale powiedz ktory facet nie jest ograniczony, pisalaś o tym przed chwilą

Gość fatBarbie
Ktoś, kto jest w stanie mysleć i pisać w ten sposób, nie może być ograniczony. Raczej przewyższa pozostałych sposobem widzenia świata i umiejętnością oryginalnego interpretowania zjawisk.

Gość fatBarbie
Mówimy O panu Krzysztofie Pieczyńskim, a nasz rozmówca powiedział ze aktorzy są/ bywają ograniczeni. :O

Gość fascynation
DZięki:)

Gość fascynation
W końcu nie bez powodu sie nim interesuje, a inni nie mają prawa mi mowić kto ma mi sie podobać a kto nie

Gość fascynation
Dzieki fastBarbie że mnie rozumiesz

Muzycy absolutnie nie są ograniczeni, tylko te marne aktorzyny. Nie chciałam was obrazić. Po prostu co innego wyobrażenie, a co innego rzeczywistość.

Gość fatBarbie
nie ma za co :) ja po prostu jestem w podobnej sytuacji no i potrafię się wczuć, to mi pomaga pisać i tworzyć ciekawych bohaterów.

Gość fatBarbie
ech aktorzy bywaja dobrzy i gorsi, tak samo z pisarzami i praktycznie z każdą profesją.

Gość fascynation
W tym przypadku on nie jest ograniczony, nie wywyższa sie ponad innych tak jak większość pseudoartystów, jest wolnym człowiekiem

Gość fascynation
Sorki, ze pytam fastBarbie chciałabym sie dowiedzieć ile masz lat, ja mam 22

Gość fatBarbie
Ja jestem o wiele starsza. Jestem w wieku, w którym według większości tutejszych użytkowników powinnam położyć się do trumny heh Mam 38 lat , Mam dwoje dorosłych dzieci (wyszłam za mąż jako nastolatka) które zadziwiająco dobrze sobie radzą. Są prawie samodzielne. Może dlatego, że nigdy w niczym ich nie wyręczałam. Nie jestem już z ich ojcem ale jesteśmy w dobrym kontakcie.

Gość fascynation
Eh do trumny, ja wcale tak nie uwazam, jestes młodą kobietą, jeszcze dużo przygód Cie czeka.Przykro mi, że nie wyszło Ci z męzem ale tak czasem bywa, to, że jesteś zafascynowana tym muzykiem to normalna rzecz, nie tylko nastolatki mają prawo do takich zauroczeń, dorośli też (tylko niektorzy nie chca sie do tego przyznać), a to nie jest nic zlego, uczucie jak uczucie.Wierze ze takie rzeczy też mogą sie wydarzyć nawet najwiekszym marzycielom.

Gość fatBarbie
zgadzam się :)

Gość fascynation
:)

Gość gość
Zgadzam sie z Wami w 100 %

Gość fascynation
Wiadomo, zdaje sobie sprawe, ze są takie kobiety, dziewczyny ktorym rownież podoba sie Pan Krzysztof, niic na to nie poradze.Wiem z pewnego źródła, że lubi on młode dziewczyny. Gdyby tak mogli zorganizować z nim czat w internecie jak to miało miejsce jakies pare lat temu...:)

Gość gość
ma niesamowity, piękny i erotyczny głos. Można bybyło go godzinami słuchać

Gość gość
o ile wiem to ten czat byl w 2002 roku, wiec troche dawno, nie wiem czy znow sie o niego pokuszą

Gość gość
:)

Gość fascynation
fastBarbie Ty tworzysz wiersze czy piszesz opowiadania?

Gość gość
Byl kiedys taki serial w telewizji ''Gliniarz i prokurator''. Oj, wiele lat temu to bylo, moze z 15... Mialam bzika na jego punkcie przez dluuuuuugi czas, ponad rok...? Wyobrazalam sobie, ze z nim sypiam, ze budze sie u jego boku. Ha ha ha! Potem mialam fascynacje Tomem Cruisem. To samo. :D Masakra. Ten aktor z pierwszego serialu to Joe Penny. :D http://www.google.co.uk/imgres?imgurl=http://www.series-80.net/acteurs/joe_penny/acteur_joe-penny_13_1141998499.jpg&imgrefurl=http://www.series-80.net/us/actor/photos/joe-penny.html&h=209&w=241&tbnid=U_iJKePJWkZiXM:&zoom=1&tbnh=173&tbnw=199&usg=__6mH0IGZgJElww1zi-f3Jjn3WOGU=&docid=JFkzkfaW8mwSMM&itg=1&sa=X&ei=HeB8U-yrErSS7Aaa3oCoDw&ved=0CKkBEPwdMAo

Gość fascynation
No to widze ze nie jestem sama:)

Gość fascynation
A ktory z nich najbardziej wryl Ci sie w pamieć?