Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to narcyz? cechy narcyza

Polecane posty

Gość gość

Witam Panie prosze o pomoc w sklasyfikowaniu typa... ktora z was miala niechlubny zaszczyt wejsc w relacje z narcyzem? Co myslicie uciekac gdzie pieprz rosnie mimo ze to relacja czysto przyjacielska ( nie o takim facecie marze) Oto najwazniejsze cechy glownego bohatera Pana R: 1.Pan R nigdy nie przeprasza bo nigdy nie ma za co, nigdy nie prosi, nie dziekuje bo do wszystkiego zawsze dochodzi sam, nigdy dzieki konuś. 2.Kobieta Pana R musi być idealna ale nigdy taka nie jest bo ma 165 a powinna miec 173 , bo nosi za niskie szpilki bo ma za krotkie paznokcie jak mu cos nie pasuje nie omieszka Ci o tym powiedziec probuje. Ciebie podporzadowac np " ubierz sie seksy to po Ciebie przyjade. ( sam idealny nie jest) 3.Pan R nieustannie domaga sie komplementów, pyta podobam Ci sie? Dobrze całuje? Lubisz mnie? Albo sam sobie dopowiada: " co ten R w sobie ma ze nie mogą mu sie oprzeć" 4. Całkowity brak empatii i wczucia sie w uczucia innych wazny jest tylko on co on czuje ( choc nigdy swych uczuc nie zdradzi)o ile jakies uczucia ma, nigdy nie slucha zawsze opowiada o sibie. 5. Utrzymuje kontakt tylko z tymi kobietami ktore go chwalą i adorują, jak ktoras mu wytknie cos o jego wygladzie i charakterze nastepuje atak " nie chce Ciebie spojrz w lustro" po co mi taka wole Kasie, Asie, Ole one R uwielbiaja i dowartosciowują To tylko kilka z wielu cech... dla lepszego zobrazowania facet 31 lat wykształcony, nauczyciel, sam od. Ok 8 lat , zalozyl portal na jednym z portali i umawia sie z 20 w ciagu miesiaca bo zadna nie ma tego czegos. ( albo go po prostu nie chcą)ia

Gość gość
cechy narcyza? roznie na zyznym gruncie nie nie potrafi przystosowac sie do zmiany ph gruntu

Gość gość
oj chyba znam pana r... i ma wiecej niz 31 lat czy ma znak zodiaku waga?

Gość gość
Ur w lutym... ma 31 lat tak twierdził

Gość gość
jesli w lutym to nie jest waga tylko wodnik z wawy jest? :)

Gość gość
Nie Śląsk. .. widocznie duzo narcyzów na tym świecie. :) skad się biorą takie beznadziejne typki. ;)

Gość gość
a czego uczy? ten ktorego ja znam jest polonista

Gość gość
informatyki

Gość gość
ktoraś wie jak postepowac z takim typem?

Gość gość
Ksiązkowy narcyz... co robić? spier.... od niego jak najdalej. Narcyz jest typowym zakompleksionym w sobie wrednym ch....

Gość gość
up

Gość gość
Hahaha Rozbawiłaś mnie. Najlepszy jest punkt z tymi wymaganiami, powiedz mu, że jak chce kobietę idealną to niech taką sobie kupi.... w sklepie z gumowymi lalami Typ dla cwanych, atrakcyjnych lasek, które wykorzystują takich typków na kasę. Chcesz coś odemnie - to płać. Co masz robić? S********ć.

Gość gość
Przeczytać książkę "Moje dwie głowy" i wiać jak najdalej.

Gość gość
gość 2014.04.30 - tak, to na pewno narcyz, znam takich aż zbyt dobrze, bo idą do mnie jak ćmy do muchy, a potem dostają ode mnie packą po łapkach. :-D Będzie Ci opowiadał nie wiadomo co i słodził, a zaraz będziesz mieć rozkazy, falę krytyki, w końcu upokarzania i poniżania publicznie, będzie kłamał w żywe oczy, manipulował Tobą. W domu będzie się znęcał nad Tobą i dziećmi psychicznie i fizycznie i zamieni się w tyrana, z Ciebie będzie próbowal zrobić wariatkę, kiedy mu się postawisz i będzie Cię szantażował. Uczuć się od niego nie spodziewaj, on ich po prostu nie ma. Niektórzy się jeszcze nadają na terapię u psychiatry, ale nie chodzą tam, bo w swoim przekonaniu są tacy wspaniali, że po co im to?

Gość gość
"gość 2014.04.30 ktoraś wie jak postepowac z takim typem?" Wiem. Uciekać jak najdalej, no chyba że ten mój opis post wyżej jeszcze Cię nie przestraszył i chcesz unieszczęśliwić swoje dzieci i zgotować im traumę na całe życie.

Gość gość
Uciekać - nie ma innej drogi. To zakompleksione dziecko w ciele mężczyzny.

Gość gość
Mściwy, gdy ucierpi jego ego.

Gość gość
R-39 lat ur.w październiku nie mógłby być narcyzem ,bo ani on mądry ..ani piękny.:-)co miałby w sobie kochać no co np.?

Gość gość
Napotkałam na swojej drodze ksiązkowego narcyza. Najpierw wyjechałam do rodziny za granicę, potem zmieniłam wszystkie namiary, gdy próbował się kontaktować. Odtąd mam spokój.