Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okropne matki polki

Polecane posty

Gość gość

zakladaja czapki jak jest cieplo w ciazy wszedzie się wpychaja w ciazy na l4 od razu uciekaja wozki zostawiaja zlosliwie pod drzwiami lokatorow karmia cycem w parku, sklepie Kobieta kobiecie wilkiem faceci sa też tacy do siebie?

Gość wesoła mama
Jestem 50% matka polka!! To dobry wynik?

Gość gość
Czy jakikolwiek normalny facet zwróciłby na którąś z tych rzeczy uwagę? Nie, tylko mściwe, małostkowe baby o mentalności przekupy.

Gość gość
mają prawo. Samemu dzieckiem trudno się zająć.

Gość gość
wszystko ok poza wózkami i tym cycem na wierzchu w miejscach publicznych typu sklep, prak czy restauracja. brzydzi mnie to. czapke niech zakladaja - nie moj cyrk nie moja małpa wiec mam to w nosie. ja robie jak uważam za stosowne.

Gość D25D
chyba mylisz pojęcia. dla mnie matka polka to taka ktora ma klkoro dzieci, srednio dba o siebie, poswieca sie tylko i wyłącznie dzieciom i ktora zmienia sie diametalnie odkąd dzieci sie pojawiły. np z rozrywkowej, zabawnej dziewczyny nagle staje sie kurą domową która widzi tylko i wyłącznie dzieci. taka która np wczesniej lubiła sie zabawic, wypic kilka drinków, a teraz nie tknie sie ani grama, bo dzieci. jakby przynajmniej miała sie upić. a to o czym ty piszesz to w ogole nie wiadomo o co ci chodzi. jedynie wyłania mi sie obraz zbulwersowanej starej panny, albo takiej ktora sama nie moze miec dzieci i drazni ja wszystko co z nimi związane.

Gość gość
Rozumiem, że autor miał potrzebę napisania wiersza. No cóż , to jednak nie Twój dzień.

Gość gość
1. owszem letnią aby mu nie waliło słońce w głowę i nie dostał poparzeń słonecznych bo jest zawsze na mega króciutko ścięty, ma 1,5 roku. 2. jest taka kampania, jak kilka razy musiałam to zapytałam czy przepuszczą kobietę w ciąży, w kasach z pierwszeństwem dla kobiet w ciąży i osób niepełnosprawnych też szłam jako pierwsza, ale skoro stajesz do takiej kasy to chyba wiesz, że możesz się tego spodziewać? 3. musiałam bo inaczej na 90% bym poroniła-taka praca 4. nie zostawiam na klatce-nie zapłaciłam za niego 5 zł aby mi pijaczyna ukradł a taki złodziej mieszka na górze. 5. karmiłam mm 6. kobiety są zawistne 7. mężczyźni są z innej planety :D jak mi poszło?

Gość gość
Bo dla nich to tylko zabawka. Same nie mają ani kariery, ani własnego domu, jak mają jakąś pracę, to zarabiają żałosne 2-3 tys i potem rodzą dzieci. Bawią się tymi bachorami, no to rośnie kolejna patologia.

Gość gość
Bo dla nich to tylko zabawka. Same nie mają ani kariery, ani własnego domu, jak mają jakąś pracę, to zarabiają żałosne 2-3 tys... x x uwazasz ze zarabiac 3 tysiące to jakis wstyd?ty oczywiscie robisz karierę na swiatowa skale i zarabiasz 20 tys miesiecznie?zapomnialam ze tu same bogaczki:o ja zarabiam 3500 na reke nie uwazam ze to,Malo jak na polskie realia..,

Gość Hanka Kochanka Franka
o matko chciałabym zarabiac 3 tys!

Gość gość
a ja sie zastanawiam jak sie dzielą nazewnictwem matki w Polsce, matki polki i .... jakie?