Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy oglądacie program Porody na polsat cafe?

Polecane posty

ogladalam, ale przestalam, jak jedna dziewczyna, moja imienniczka rodzila i bardzo cierpiala, to wylam razem z nia. jestem 3 miesiace przed porodem i jestem przerazona :/ ale nie moge sie powstrzymac przed czytaniem o porodach na kafe :O

no i fakt faktem, to jak sie tam odzywaja do poloznic, jak je traktuja na bank odbiega od rzeczywistosci. lezalam w szpitalu kilka razy w zyciu i nigdy nie bylo tak slodkopierdzaco. zreszta jesli mnostwo kobiet pisze o chamstwie i prostactwie na oddz polozniczych, to watpie, zeby to byla zbiorowa sciema :O

Gość gość
ja ogladam i sie zastanawiam po pierwsze jak sie mozna tak pokazac przed mezem co z tego ze stoi przy glowie jak czesto do przeciecia pepowiny facet podchodzi miedzy nogi a tam wiadomo pobojowisko druga sprawa jak mozna du pe pokazywac przed kamera ciekawe ile za to placa kompletny brak intymnosci

Gość gość
Do Lawlii Nie ogladaj tego!!!Kazdy poród jest inny.Nie potrzennie sie stresujesz.Też to oglądałam przed porodem, ale było lepiej niż przypuszczałam.U Ciebie też będzie.Mi pomagało wizualizowanie sobie skurczów i porównywanie ich do tych podczas biegunki. Nie było źle...

Gość gość
Chamstwo jest wszędzie i to nie tylko w Polsce.Ja spotykałam dsię z miłymi połozymi, ale istnieja te wredne baby

Gość gość
gość 2015.04.28 Widac mozna sie pokazac przed mężem bo nieektóre pary naprawde sie kochaja i takie sytuacje ich nie zawstydzają.Chyba że Ty w trakcie porodu zastanawiasz sie jak wyglądasz i czy ci sie makijaż nie popsuł bo co sobie mąz pomyśli.To śmieszne...