Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Len23

PECHOWA.

Polecane posty

W moim życiu nie zdarza się na prawdę nic dobrego, tylko wiecznie mam problemy z czymś.Jedyny plus to taki, że nie choruję na nic, jestem zdrowa, mam dom, rodzinę jednak odczuwam wielką pustkę.Mam 23 lata i wielki problem z facetami. Nie brak mi niczego. Słyszę często komplementy nawet od nieznajomych, natomiast znajomi pytają -'Czemu taka ładna dziewczyna jak Ty jest sama?''. Nie potrafię znaleźć odpowiedzi na to pytanie. Czuję, że tracę najpiekniejsze lata mojego życia,młodości.Upragnione studia już nie sprawiają mi radości, nie chce mi się po prostu uczyć.Popadam w jakieś załamanie. Patrzę z zazdrością na dziewczyny, które co i raz zmieniają chłopaków jak rękawiczki, a to mają od dawna fajnych chłopaków.A ja?Choć zewnętrznie jestem atrakcyjną dziewczyną to charakter mam dobry, czasami trudny, jestem uparta, czasami trochę nieśmiała.Założyłam profil na dwóch portalach randkowych i..Nic.Piszą do mnie ale nieciekawi faceci, natomiast jakiś fajniejszy rzadko odpisze.Nie rozumiem tego. a jeśli już z jakimś rozmawiam to zazwyczaj skończy się na kłótni.I po konwersacji. Dodam, że w życiu miałam tylko jednego chłopaka i to przez krótki czas.

Gość gość
Jesteś felerna i to ludzie wyczuwają na odległość.

Gość gość
a czego zazwyczaj dotycza te klotnie?

Te kłótnie zazwyczaj dotyczą światopoglądu.Ja mam inny punkt widzenia i chłopak też, niby niewinna wymiana zdań ale kończy się na wielkiej kłótni i koniec znajomości.Nawet nie zdążyłam się z żadnym spotkać i koniec :(

Do tego stopnia mam pecha, że nie miał mnie kto odwieźć na pociąg.Jestem w rodzinnym domu, a na dziś byłam umówiona na dzień próbny do pracy. Brak mi słów. Za późno było aby poszła na piechtę.

Gość gość
rozumiem ,ze trzeba miec wlasne zdanie, ale zeby zaraz kruszyc kopie w normalnej rozmowie....odrobine tolerancji i samokrytyki dziewczyno, masz za wysokie wymagania a zbyt malo do zaoferowania :)

gosc 10.14 - a co ty o mnie wiesz?Skad możesz wiedzieć co mam do zaoferowania? Proponuje abys ty zszedl/zeszla na ziemie.Oceniasz a nawet na oczy nie widziales/widzialas .

Gość goscinnaona
:-D już wiem, dlaczego nie umiesz się z kims dogadać , czy nawet porozmawiać. trzeba umiec dyskutować, przyjmować krytykę i argumenty. A ty natychmiast atakujesz i jesteś niemila.

Gość singielka00
niemila i infantylna, nie trzeba Cie znac zeby wyczuc te cechy :) popracuj nad soba, zrozum, ze nie jestes pepkiem swiata a "pech" minie :D

Gość gość
Pare twoich tu postów i juz mnie odstrszylas, mężczyźni od takich jak trzymają daleko, powodzenia.

Gość Chlopak21
To jaki jest twoj swiatopoglad? :-P

Gość gość
Mam swoje zdanie i nie lubię gdy ktoś na mnie najeżdża. Kiedyś pozwalałam na krytykę i nawet nic na nią nie odpowiadałam.Od jakiegoś czasu to się zmieniło.I uważam, że jest to jedynie na plus.Potrafię walczyć o swoje.Do syndromu ofiary mi daleko. :)

Gość goscinnaona
masz za to syndrom zarozumialej kozy:-D Nie przyszlo ci do glowy, ze możesz się mylic? Zjadlas wszystkie rozumy i pouczasz innych? Wlasnie w tym tkwi twój problem.I na niego się skarzysz, a w momencie, kiedy ktoś zwraca ci uwagę- atakujesz bez sensu. Zreszta- to twoj problem.ja nie lubie takich ludzi i jak się okazuje, nie tylko ja.

Gość gość
Nie raz się pomyliłam.Nie twierdzę i nie twierdzłam nigdy, że jestem nieomylna.