Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorka19

POMOCY plamienie

Polecane posty

Gość dorka19

Hej dziewczyny, proszę o pomoc bo zaczynam już panikować. Dziś już 3 dzień występuje u mnie brązowe plamienie. Nie jest jakieś obfite, jest go troche, no ale jest. Nic mnie nie boli i nie dolega mi nic więcej. Do okresu został mi jeszcze tydzień, ale nie czuje żadnych objawów zbliżającej się miesiączki ( zawsze przed bolą mnie piersi), tylko wystąpiło to plamienie. Co to może być, czy może to oznaczać ciążę? Kiedyś wystąpiło już u mnie takie plamienie, tylko że było to już ponad rok temu i w ciąży nie byłam. Dodam, że mam teraz dość dużo stresów i nie wiem czy to może być przyczyną? Proszę pomóżcie, bo zaczynam panikować razem z moim partnerem, a o dziecko jeszcze się nie staramy. Dziękuję za odpowiedź.

Gość dorka19
Dziewczyny pomóżcie, dzisiaj już 4 dzień mam to plamienie i nie wiem co o tym myśleć :(

Gość dorka19
POMÓŻCIE!

Gość gość
tez tak mialam ze dwa razy w zyciu, zrob badania pod katem policystycznych jajnikow,. mozesz tez miec cykl bezowulacyjny stad te plamienie zamiast okresu,

Gość estaaa1988
Ja akurat miałam brązowe plamienie dwa dni przed okresem i dostałam ten okres, na początku plamienie mnie zmyliło z ciążą, jednak w ciąży niestety nie jestem. Jak często masz te plamienia? Zmieniasz jak przy okresie często wkładki / podpaski? Odczuwasz bóle, nudności? Czy plamienie jest bardzo skąpe? Nie bój się na zapas!!!

Gość dorka19
Nie,plamienie nie byli obfite,trwalo 5 dni,czyli tyle ile trwa u mnie zawsze okres. W ciągu dnia pojawilo sie kilka wiekszych brązowych plamek na wkladce. Nic wiecej nie odczuwalam,czulam sie dobrze,nic mnie nie bolało. Powinnam mieć teraz okres,a nie mam i nie czuje żeby sie zblizal. Stresuje sie coraz bardziej :(