Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuję się brzydka po ciąży

Polecane posty

Gość gość

w ciąży przytyłam 20 kg, wiem że dużo, ale zostało mi jeszcze 5 kg, a jestem 3 miesiące po porodzie. czuje sie brzydka, nie podoba mi się moja cera, figura (szczególnie cellulit), włosy, dosłownie nic. jem zdrowo i lekko strawnie bo karmię, żadnych używek. Dużo spacerów i ruchu. Niby nie jest tragicznie ale czuje się jakby własnie tak było. No i nie mam z kim zostawić córci nawet na godzinę więc odpada fryzjer, kosmetyczka...

Gość gość
dodam że włosy sama farbuje, więc nie mam odrostów, robię makijaż itp ale... czuje się jakoś tak brzydko i nie umiem tego zmienić :( mój brzuch ciągle jest za duży, za dużo skóry i ta ciemna krecha :o

Gość gość
może jeszcze hormony szaleją, to chyba normalne że po ciąży człowiek ma doły i nie czuje się sexy, przejdzie ci, tylko jedz zdrowo dalej a będzie ok

Gość koko dżambo jaja je
Łooo Jesuuu Maryja... Daj chusteczkę, bo wzruszenie mnie dopadło. Teraz będziesz czekać na teksty typu "ja też tak mam, nie martw się", "ładna jesteś na pewno" bla bla.. Nie masz nigdy,absolutnie nigdy czasu w ciągu, załóżmy miesiąca, żeby ktoś popilnował? Mąż/konkubin? Rodzice/teście/rodzina/znajomi..???

Gość ewweeeee83
Eee ja tez brzydka sie czuje, te grube uda..brzuch , urodzilam 12 dni temu I 20 kg juz mi polecialo, jeszcze zostalo 10..boze , mam nadzieje ze jakos poleci waga dalej, ale procz tego, nie maluje sie bo nie chce corki mazac podkladem I pudrami, kupic nic nowego nie moge bo licze na spadek wagi..I tak chodze nadal w ubraniach z czasow ciazy, getry, bluza za pupe..czekam 3 miesiace, poki unormuje sie karmienie I dojde do calkowitej sprawnoscj po cesarce I wieczorami znowu bedzie zumba , aerobic****ilates, jak przed ciaza, brakuje mi tego..no I nowe ciuchy, mam juz przeznaczone pieniadze, ale musze wytrzymac az wroce do mojego dawnego rozmiaru.hhh

Gość gość
nie chce się użalać bo ćwicze, trzymam dietę i chudnę, robię make up itp ale to "uczucie brzydoty" mnie dobija, w lustrze widze ciągle nowe zmarszczki od niewyspania, brzuch wydaje mi się brzydki chociaż słyszę że jest naprawde ok itd itd