Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy seks analny powoduje raka u kobiety

Polecane posty

Gość gość

Gdzie tak przeczytalam, uprawiam seks analny z moim mezczyzna odczuwam przyjemnosc, ale jak juz jest w srodku, na poczatku jak wchodzi to bol, ale mniejszy bez lubrfikantu dziwne ale tak mam, choc wole w cipke ale on lubi tez anal. Niewiem czy ryzyzkuje jakies hemoroidy czy cos w przyslzosci?

Gość gość
dziwne, że odczuwasz przyjemność, myślę, że nie ma to nic wspólnego z orgazmem, bo o******ca nie ma połączeń nerwowych z ośrodkiem rozkoszy w mózgu. Czyli jest to taka sama przyjemność jak drapanie za uchem. Jeśli chodzi o raka, to nie jest tak: chop na krowę i jest "cielę", Mechanizm jest taki: śluzówka o******cy jest delikatna i nieprzystosowana do tarcia penisem i takie tarcie może powodować mikroranki,/nadżerki, które w środowisku bakterii kałowych mogą zezłośliwieć dając raka. Rak to niechybna śmierć lub stomia ( noszenie g***a w worku na brzuchu) W worku jest też dziura, jak będziesz mieć o***t zaszyty, to twój debilny mężczyzna może "posuwać" swoim malutkim siurkiem w tę dziurę i będziecie szczęśliwi z cudownego anala. Powodzenia .

Gość gość
Znowu ten sam idiota. Skoro tak idioto twierdzisz to wytłuamcz ludziom jakim CUDEM worek, hemoroidy czy raka mają ci ludzie którzy nigdy neiwłożyli sobie nawet palca w tyłęk??????? WYTŁUMACZ TO!!! K...a niejedne madre głowy sie ciagel zastanawiaja jak powstaje rak i jak gozwalczyc a tu profesor gimbus wie wszystko. Zgłoś sie to nobla dostaniesz!!!. MAsakra. I ciągle mały fiutek. ANprawde musisz mieć małego skor ciagel o tym piszesz. Współczuje twojej rodzienie ze maja takiego idiote.

Gość gość
Jak nie daje w zupę to nie kocha.

Gość gość
cyt.: Znowu ten sam idiota. Skoro tak idioto twierdzisz to wytłuamcz ludziom jakim CUDEM worek, hemoroidy czy raka mają ci ludzie którzy nigdy neiwłożyli sobie nawet palca w tyłęk??????? WYTŁUMACZ TO!!! VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV dla Nieidioty: widzę, że po analu w Twoim mózgu zamiast szarych lomórek pojawiło się g***o i bredzisz jak niemowlak: Otóż, niepohamowany rozrost komórek w podatnych miejscach np. stercze, o******ca, macica tworzy nowotwór, Nowotwór jest najcżęściej w postaci guza Kaposiego. Guz z biegiem czasu złośliwieje stając się śmiertelnym rakiem. Przyczyną tworzenia się najpierw nowotworu, potem raka mogą być toksyny w pożywieniu nieekologicznym, zanieczyszczona woda, powietrze, promieniowanie RTG, słoneczne, różnego rodzaju chemikalia etc. Przyczyną nowotworu i raka w o******cy może być uszkodzona twoim ch**em delikatna śluzówka o******cy tworząc tzw. nadżerkę, która w środowisku bakterii kałowych złośliwieje stając się rakiem. ,Raka o***tnivcy przeważnie można chirurgicznie usunąć, Skutkuje to tym, że o***t trzeba zaszyć, a na brzuch wyprowadzić stomię= sztyczny o***t ze zbiornikiem na g***o. Ale nie martw się, jest tam też dziurka dla twojego peniska i będziesz mógł się tam też spuszczać, oszczędzając zaszytą d**ę żony. Kómasz jusz tera PT Nieidioto? .

Gość gość
coś nt. raka: Nowotwór złośliwy w dużym procencie jest wyleczalny. Wiele zależy od tego w jakim stadium rozwoju zmian nowotworowych zacznie się leczenie. Nowotwór złośliwy zwany także rakiem to niepohamowany, niekontrolowany wzrost komórek. Komórek , które rozwijają się w sobie tylko „wiadomy” sposób. W początkowym stadium choroby nowotwór ogranicza się do jednego narządu, istnieją wtedy największe szanse na wyleczenie. Większość nowotworów powstaje w postaci guza. W miarę rozwoju choroby, komórki nowotworowe mogą oddzielać się od guza i docierać do różnych miejsc w organizmie. Nazywamy to przerzutami. Wyleczenie z choroby nowotworowej zależy w dużym stopniu od okresu, w którym zostanie ona wykryta i zacznie być leczona. IM WCZEŚNIEJ NASTĄPI ROZPOZNANIE CHOROBY, TYM WIĘKSZA SZANSA NA JEJ WYLECZENIE. Leczenie nowotworów polega, najogólniej mówiąc, na niszczeniu komórek nowotworowych. Odbywa się to poprzez zabiegi chirurgiczne, napromieniowanie i stosowanie preparatów chemicznych. TO TY NAJPRĘDZEJ ZAUWAŻASZ ZMIANY I WIELE ZALEŻY OD CIEBIE. Nieznana jest przyczyna powstawania nowotworu. Istnieje jednak szereg czynników sprzyjających zmianom nowotworowym. Należą do nich: • dym tytoniowy, • promienie kosmiczne, zwłaszcza ultrafioletowe promienie słoneczne, • emisja ciał promieniotwórczych, • pewne substancje chemiczne jak benzoantraceny, nitrozoaminy, arsen, azbest, chrom, smoła, • niektóre czynniki biologiczne (hormony), • niektóre wirusy (np. w przepadku raka szyjki macicy), • niektóre grzyby (aflatoksyny). • NIE MA SPECJALNEGO PRZEPISU JAK ZAPOBIEC RAKOWI, ALE MOŻNA ZMNIEJSZYĆ RYZYKO. Zalecane jest aby przestrzegać następujących, ogólnych zasad: 1. Unikanie nikotyny i alkoholu. 2. Zredukowanie w diecie pokarmów nadmiernie tłustych, słonych i kwaśnych. 3. Unikanie nadwagi. 4. Uwzględnianie w codziennej diecie surowych owoców, warzyw oraz pieczywa z grubo mielonej mąki. 5. Spożywanie tylko świeżej żywności (przechowywanie jej w lodówce). 6. Unikanie nadmiernego nasłonecznienia (opalania się). 7. Poradzenie się lekarza w razie wystąpienia krwawienia z naturalnych otworów ciała oraz pojawienie się przewlekłych zaburzeń podczas oddawania stolca i moczu. 8. Skonsultowanie się z lekarzem w wypadku gdy utrzymują się zmiany barwy głosu, przewlekła chrypka, kaszel lub zaburzenia w przełykaniu pokarmów, ponadto przy wystąpieniu guzków, zauważeniu zmian wyglądu znamion, brodawek na skórze, utrzymujących się zgrubień lub owrzodzeń na śluzówkach jamy ustnej i innych miejscach.

Gość gość
Ciekawa jestem, czy znajdzie się kolejny PT Nieidiota, który zakwestionuje ww. treści nt. Anala i Raka

Gość gość
Znajdzie sie bo ciagle nieywjaśnił Nobel dlaczego raka o***tu mają też Ci którzy anala nigdy nieuprawiali. A jak sam napisałe raka mozna dostać ; " Przyczyną tworzenia się najpierw nowotworu, potem raka mogą być toksyny w pożywieniu nieekologicznym, zanieczyszczona woda, powietrze, promieniowanie RTG, słoneczne, różnego rodzaju chemikalia etc. Przyczyną nowotworu i raka w o******cy może być uszkodzona twoim ch**em delikatna śluzówka o******cy tworząc tzw. nadżerkę, która w środowisku bakterii kałowych złośliwieje stając się rakiem." Równie dobrze moze byc uszkodzona zwykłym zatwardzeniem. A słowo moze byc nieoznacza ze jest. Moze być uszkodzona ale niekoniecznie musi. Moze uszkodizć jelito ale niemusi. Podobnei jak ze zwykłym zranieniem, jeden dostanie zakazenia a drugi nie. Ale niejest napisane że kazda rana musi spowodowac infekcje. Moze by tak zacząć nauczyć sie rozróżniać takei proste rzeczy.

Gość gość
Jaludzie bedą czytać takie debilizmy Niobla top wkońcu bedzie ptanie typu - "miałam zatwardzenie, czy umre???? kupa uszkodizła mi jelito ,nam nadźerke i pewnie już ostatnie stadium raka..." ew- " przy myciu włozyłam palec do pupy czy juz nema dla mnie ratunku??? rak pewnie rosnie.

Gość gość
"użyłam szkorstkeigo papieru do wytarcia, już czuej jak rak zżera mi o***t" hahhahaha Paranoja. Jakby to było takoczywiste to nikt by na raka nieumierał bo dało bysie gow yleczyc. A do tej pory niewiadomo dokłądnie jak on sie rozwija a przedwszystkim jak go zwalczyć. Coraz więcej ludzi umiera na raka. a Sporo nawet o tym niewie ze ma raka, bo wzioł sie niewiaodmo skąd.

Gość gość
cyt.: ...Sporo nawet o tym nie wie że ma raka, bo wziął się niewiaodmo skąd.. FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF .Oto ww. cytat typowego ciemnogroda. Drogi ciemnogrodzie, rak nie spadł z kosmosu, to nie jest stworzenie ze szczypcami, to nie jest ami bakteria, ani grzyb, ani wirus, to jest efekt tworzenia nowotworu/guza Kaposiego w wyniku niehigienicznego życia, w tym uwielbianego anala, tytoniu, alkoholu, hipokinezji, , toksycznych produktów żywnościowych, toksycznej wody, powietrza, różnych chemikaliów, promieniowania . Wyżej jest wyjaśnione jak krowie na rowie co to jest i jaki jest mechanizm jego tworzenia się w podatnych miejscach takich jak o******ca, macica, jajniki, stercze, wargi te na górze i te na dole.

Gość gość
Medyczna def. rnowotworu/raka: Jest to kumulacja niezutylizowanych komórek z uszkodzonym kodem genetycznym, w jakimś podatnym miejscu np. o******ca, w postaci guza Kaposiego. Ten guz z biegiem czasu rozrasta się i złośliwieje stając się Rakiem.

Gość gość
Ja p*****le cości e sie naczytali odnosnie raka odytu i koniec , nic pozatym, masakra. Ludzie rak moze zaatakowac kazdego. NAwet jak ktos bedzie o siebie super hiper dbał,dzięki wszechobecnej chemii w naszym poakrmie jesteśmy narażen na raka cały czas. Ku...a równie dobrze nieuprawoiajmy seksu normalengo bo kobeita dostanie raka szyjkimacicy, a i niezapominajmy o raku krtani od robienia loda, no i penie rak skóry jest od walenia konia , no i oczywiscie rak piersi od lizania o obmacywania ich!!!!!!. Z takim podejściem jak macie debile do anala to nic niemozan robic bo wszytsko spowoduje raka. Dupa nei jest od seksu tylko od wydalania, a gęba nei jest od seksuu tylko od jedzenia, a jakos nikt nimarudzi ze to beee żeby tak neirobic bo to zboczeni. I nikt nienapisał ze od robienia loda mozna raka krtani dostać., Jakis debil przeciwnik anala, przeczytał o raku o***tu i na tym sie skońćzyło, powycinał co lepsze fragmenty zeby było ze to anal go powoduej i sie do tego modli. DZiadek nie byłgejem a raka o***tu miał i co . Niech mądry łęb jakis wytłumaczy jakim cudem miał raka skoro nikt go niepedalił!!!!!! Rak prostaty pewnie tez powstaje od stymulacji prostaty co nie Masakra, Zdejmijcie ludzie te moherowe klapy z oczuy i zacznijcie patrzeć na świat obiektywnie. Jeszcze tak dalej bedzie to raka bedziemy dostawać od chodzenia spania i wogóle.Jak rak skóry sie spojawi najwpier na plecahc to powiecie ze pewnie dawał a d**y non stoip leżąć i dlatego tak. To jest wasze zacofanie , a nei piszcie ze ja jestem jakis zacofany. K***a jakbym czytał ksiazke o sredniowieczu i inkwizycjii.

Gość gość
.cyt. I nikt nienapisał ze od robienia loda mozna raka krtani dostać., BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB Przykro mi ciemnogrodzie, ale pewien aktor amerykański niedawno publicznie przyznał się, że dostał raka krtani od lizania dup i p**d i cio, łyso Ci? Widać z tego, że "robienie loda" jest bezpieczniejsze niż "robienie minety". Wniosek taki, mężczyzna zanim da do buzi, to myje k****a, a kobiety pewnie przed minetą nie podmywają się, myśląc, że smród c**y jest afrodyzjakiem dla liżącego. Z historii: Napoleon swojej nałożnicy Marysieńce celowo nie pozwalał myć c**y cały miesiąc, ponieważ taki smrodek go poniecał.

Gość gość
cyt. To jest wasze zacofanie , a nie piszcie, że ja jestem jakiś zacofany. K***a jakbym czytał książkę o średniowieczu i inkwizycjii. Do autora posta z 16:12: niekochany ciemnogrodzie, inkwizycją dla Ciebie będzie stomia na brzuchu i parskanie śmiechem przez kobietę do których będziesz startował, z takim tekstem: coś ty oc****ł, a co będzie jak stomia pęknie? Drogi niezacofany autorze: poprawiłam szereg błędów literowych w Twoim tekście, Pewnie zamiast uczyć się uprawiałeś anal i stąd te braki w pisowni, cio? Jeśli jesteś przed 40-stką, to jeszcze do gimnazyjum zaocznego masz szansę się dostać, ale anal na bok, kumasz?.

Gość gość
Hahahah bojeden aktor dostał raka krtani t zn że juz każdy dostanie. Dziewczyny nieróbcie lodów facetom bo umrzecie. A jaka jest pewnosć ze od robienia loda a nie od palenia czy picia?????? Dosatne wkońcu odpowiedź skąd bierze sie rak o***tu u ludzi nieuprawiających anala?? CZy żadne z was mohery niejest w stanie odpowiedzieć na to pytanie? wtedy pewnie musieli byście przynać mi racje , dlatego lepiej patrzeć na moje pismo. NAst pytanie co z rakiem piersi i szyjki macicy? pewnie też od seksu, więc alepuje nieuprawiajcie skesu bo umrzecie!!! hahahahah Nieodpowiecie mi bo żadne z Was niema normalego argumetu w tym temacie. Powtórze jeszcze raz uszkodzić błone śluzowa o***tu można również od zatwardzenia, dlaczego nikt niepisze ze mozna od srania dostać raka o***tu? Dlaczego????? JAkby przy sraniu jakas gwiazda dostała raka to pewnie byście tak pisali. No bo przecierz 1 człowiek na 7mld ludnosci jak zahoruje to znaczy wg WAS drodzy moherowie ze już takkażdy bedzie chorował.

Gość gość
raka i to "musku" , u co poniektorych, powoduje wizja seksu ,nie tylko analnego, dacie sobie siana, idz nawracac do jakiejs przykoscielnej salki, ale nie rob ludziom wody z mozgow to forum jest i tak wystarczajaco pelne projektow i idiotow , tych projektow sluchajacych

Gość gość
Widzę, że śmierdzący anal jest tak silnym instynktem, że debilny mężczyzna dla chwili śmierdzącej przyjemności= wytrysku nasienia, da się uśmiercić tak jak modliszek. A ch*j z Wami, gińcie.Amen.

Gość gość
JA? ja ciągl bede zdania że anal jest ok jak sie to rbi normaleni a nie w piasku. I tak zapewne umrzemy na jakiegoś raka. A jakby chcieć tak izolować sie od wszelakiego zła to musielibyśmy zyć w laboratorium a i tak bylibyśmy narazenie na patogeny jakieś. Z rakami włącznie. Dla meni jest chore takie gadanie. Ktoś przeczyta o za małych fiutkach, raku o***tu i na tym jegowiedza sie kończy , tylko ze to nie cała wiedza jaka powinnabyc tylko taka któa pasuje zeby napisać coś przeciw analowi.

Gość gość
Dosatnę w końcu odpowiedź skąd bierze się rak o***tu u ludzi nieuprawiających anala?? Prosisz i masz: jakiś ćwok uznał odpowiedź, notabene merytoryczną, za spam, szkoda.

Gość gość
Hahahah "Widzę, że śmierdzący anal jest tak silnym instynktem, że debilny mężczyzna dla chwili śmierdzącej przyjemności= wytrysku nasienia, da się uśmiercić tak jak modliszek. A ch*j z Wami, gińcie.Amen." Człwoiek jest takim debilem ze wiele poświeca dla rózncyh przyjemnosci, dla obrzarstwa tez hahahahhahahhahahah. Jesli jakaś odpowiedz jest z epoza analem mozan rak dostać to znaczy ze anal niepowoduje raka. Albo powoduje gotak samo jak robienie kupy, badanie per rektum, i ine rzeczy związane z tyłkiem. A to znaczy ze teoria moherów ew gimbusów niewypaliła. i swoej malutkie cieniutkie członeczki niech sobie schowają w rąsi.

Gość gość
cyt. ...A jakby chcieć tak izolować sie od wszelakiego zła to musielibyśmy zyć w laboratorium a i tak bylibyśmy narażeni na jakieś patogeny . Z rakami.... odp.: Sam anal nie musi być od razu przyczyną raka obytnicy.Główną przyczyną to gnijące resztki źle przeżutego mięsa wieprzowego wydzielające rakotwórcze toksyny. Anal tylko może przyśpieszyć chorobę.

Gość gość
podsumowanie: anal, to szkodliwa i śmierdząca dewiacja uprawiana jprzez osoby kalekie pozbawione normalnego orgazmu, jako konieczność. amen Tylko kaleka mając na tależu pachnącą cielęcinkę wybierze śmierdzące g***o, i nawet rak go nie przestraszy.

Gość gość
Moze przyspieszyc ale niemusi, tak samo jak moze przyspieszyc zwykłe zatwardzenie ( zaleganie resztek) czy wypróznainie raz na 2-4dni. Jeden moze uprawiać anal dzień w dzień imu nic niebedzie a inny spróbuje raz albo wcale i bedzie miał raka. Wdychanie spalin moze powodować raka , ale czy zrezygnujemy z tego? Jedzienei jak napisałeś/aś moze powodoawac raka ale czy zrezygnujemy z neigo? W tej chwili największym zagrozeniem dla nas jest jedzenie zobaczcie sobei iel chemii jest w kazdym jedzeniu, w każdym kiedyś jedynymi konserwantami był cukier i sól a teraz wszedzie jest ich pełno i sporo z nich jest rakotwórczych. Do kaleki pozbawionej orgazmu; ja mam normalny orgazm jak mi żoan zrobi loda, ręką czy normaleni w psi...e , a lubei anal. dziwne co nei? I jeszcze raz napisze jakby tak dupa kupą śmierdziała jak uważaja coniektórzy to było by czuć od kazdego. proponuje zrobic lewatywe poczekać z poł godz i samemu sprawdzic czy śmierdzi czy nie. A nei pisac głupoty wyssane z Bravo!!!

Gość gość
do gościa wyżej: chłopie, gdyby Natura uznała wyższość d**y nad c**ą, to już dawno w drodze ewolucji c**a by zniknęła, a skoro nadal jest, to znaczy, że ma być i w sposób ludzki a nie zwierzęcy eksploatowana dla obopólnej przyjemności, i prokreacji( notabene, d**ą dziecka nie urodzisz), bo jak narazie to przyjemność ma tylko mężczyzna. A skoro mężczyzna może się spuścić nawet w dziurze wysmarowanej gównem, to po jaki ch*j upokarza kobietę, i po jaki ch*j te głupie kobiety godzą się na to?

Gość gość
A po to zeby taki głupi ch...j jak ty miał o czym pierdzielić głupoty. Zgodnei z twoiją teorią to kobieta zamiast ust powinna mieć psi..e. A facet zamiast reki teżpowinien mieć cipke. Ale o takim upokażąniu niepiszesz. JAk wogóel mozan mówić o upokażąniu skoro dwie kochajace sie osoby chcą tego samego? Pozatym skad mozesz wiedziec czy kobieta nieczerpie z tego przyjemnosći? A skoro uwazasz ze facet jest w stanei sie spuscic wszezer to chyba ty tak robisz.

Gość gość
ja lubie miec penisa w o******cy, ale, żeby szczytować, to musze dodatkowo pieścić palcem lub dildem łechtaczkę, inaczej nic z tego. Z praktyki wiem, że czysty orgazm analny to fikcja., więc nie wiem, dlaczego niektóre kobiety kłamią.

Gość gość
pytanie do mężczyzn pełniących w związku rolę pasywnego: czy, jeśli Twój partner swoim penisem stymuluje Ci prostatę, to osiągasz w pewnym momencie wytrysk spermy, czy musisz pomóc se zwaleniem konia ręką?

Gość gość
Do gościa z 19:38: widać już u ciebie takie otępienie mózgowe,że aż przykro. Ręce Ci się trzęsą i co wyraz robisz błędy.Chłopie zrezygnuj z anala bo grozi Ci demencja i twój penisek też nie stanie, a baba Cię rzuci na zbity pysk.

Gość gość
do gościa z 20,26 Znowu brak argumentów i pisanei o błedach , zwykłych literówkach. hahahahhaha