Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PMS chyba mnie zabije

Polecane posty

Gość gość

jestem opuchnieta, drazliwa na dotyk, boli mnie wszystko. mam wrazenie, ze zaraz pekne. nie mogę ujarzmić wlosow i całej reszty. placze caly czas. wczoraj miałam dylemat czy rzucic się pod metro czy może lepiej do Wisly :o dzisiaj 38 dzień cyklu a tymczasem zero plamień jak zawsze wiec zaczynam watpic czy w ogole dostane. zabijcie mnie :o

Gość laleczka swojego meza
mialam identycznie jak Ty wiec wiem co czujesz :( mnie pomoglo branie luteiny przez 10 dniw cyklu od 16-25 dnia , wtedy po 5 dniach mam okres i jest spokoj. Biore tez codziennie 2lyzki imielonego siemienia lnianego ( mozna go zastapic oeljem lnianym bukwigowym) do tego wiesiolek. Mam spokoj.

Gość gość
ja teraz przechodzę, masakra, wczoraj cały dzień jadłam i popadłam w jakąś depresję

Gość gość
ja generalnie mam zdrowa diete, olej lniany i siemię lniane codziennie wcinam. ostatnio więcej trenowałam, az za dużo i spadl mi cukier poniżej normy i mysle, ze stad te wiksy. dodam jeszcze ze przez ostatnie 1,5 miesiąca mój facet doprowadza mnie prawie codziennie do szewskiej pasji i to tez swoje robi... Luteiny wolalabym na razie uniknąć. Dziewczyny, mamy przerabane :(

Gość gość
mam strasznie , dzis już jest lepiej ale wczoraj to masakra, kompletny dół i żarcie , ważę 58 kg, nie jest jakoś dużo , ale za dużo jak na mój wzrost, po zatym ciało podchodzi mi wodą, biust mam wielki i wylewa się ze stanika , mam wrażenie że wybuchnie a najgorzej jest jak mąż chce sie poprzytulać i dotyka mi sutków :O wtedy go odpycham i jestem wkurzona , wpadam w szał :(

Gość gość
:(

Gość gość
wzięłam dłuuuuuuugą kąpiel dla odprężenia i relaksu :(