Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica i brak badania ?

Polecane posty

Gość gość

Byłam u ginekologa i ogólnie jestem zadowolona. Ale ginekolog zrobił mi tylko USG twierdząc ,że badać mnie nie może ,bo jestem dziewicą ! Zlecił mi krew i mocz i pewnie zapiszę hormony ! No ale czy to wystarczy ? Czy może być to spowodowane tym ,że nie mam 18 lat ? (brakuje mi kilka miesięcy ) Miałyście podobnie tzw czy przez to ,że jesteście /byłyście dziewicą nie byłyście badane ? To co jeżeli ktoś będzie do końca życia dziewicą to nie będzie nigdy normalnie zbadany ? Szłam do niego z plamieniami (raz były krwiste raz brązowe) po okresie o ogólnie z bólami jajników ,podbrzusza i kłuciem w pochwie.

Gość gość
?

Gość gość
wiesz ja chodziłam 7 lat jako dziewica do ginekologa prywatnie i ani razu nie zrobił mi badania tylko usg przez brzuch. Jedna babka na NFZ chciała mi zrobić bo nie miała usg ale ponieważ była nieuprzejma i jakaś taka niedyskretna - drzwi sie nie zamykały to ja ją że tak powiem olałam i wyszłam.

Gość gość
wiesz ja chodziłam 7 lat jako dziewica do ginekologa prywatnie i ani razu nie zrobił mi badania tylko usg przez brzuch. Jedna babka na NFZ chciała mi zrobić bo nie miała usg ale ponieważ była nieuprzejma i jakaś taka niedyskretna - drzwi sie nie zamykały to ja ją że tak powiem olałam i wyszłam.

Gość gość
A no to rozumiem ,że dobrze zrobił nie badając mnie !Ale czy przez takie USG można wszystko zobaczyć ? Ale mimo wszystko to trochę chore ,bo jak już pisałam wyżej jak będę nią do końca życia to nigdy mnie nie zbada ? Chore No bo jak rozmawiałam z koleżankami to były badane normalnie !

Gość gość
Nie wiem czy dobrze zrobił.

Gość gość
A ktoś miał podobnie ?

Gość gość
Z tego co wiem to lekarz może zbadać przez o***t ale nigdy takiego badania nie miałam więc nie wiem na 100% ale tak słyszałam że badane są dzieci i dziewice

Gość gość
No tak słyszałam o tym ale o normalnym badaniu też słyszałam ,że dziewice można badać normalnie ! Już sama nie wiem

Gość gość
Zobaczymy !