Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

badania DNA

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 16 letnią córkę.Ojciec dziecka nigdy się nią nie interesował.Alimenty otrzymuję z funduszu i jest to smiesznie niska kwota bo 200zl. Postanowiłam podnieść alimenty. Ojciec dziecka jak tylko dowiedział się że złożyłam pozew straszy że nie dostane złotówki że zażąda badań genetycznych itd. Moja córka to bardzo wrażliwa dziewczyna nie wyobrażam sobie że miałaby przechodzić przez piekło batalii sądowych, badań i tych wszystkich złych rzeczy które wygaduje jej ojciec. Na 100 procent jestem pewna jego ojcostwa jedna za żadne skarby świata nie pozwole skrzywdzić mojego dziecka.Mam wątpliwości czy po 16 latach ojciec ma prawo żądać badań? Dodam że uznał dziecko dobrowolnie na początku nawet ponoć kochał ale jak to w życiu....

Gość gość
przyznaj ,ze sie boisz i kropka. Ojciec może i ma prawo w kazdej chwili zażądać badań DNA-jesli sie okaże,ze dziecko nie jest jego to bedziesz musiała zwracać te alimenty za wszystkie lata,jesli on zaprzeczy ojcostwu.

Gość gość
Ludzka głupota jedna nie ma dna.Przecież mówię ze jestem pewna ojcostwa poza tym córka jest tak podobna do niego że nie trzeba nawet robić badań boję się natomiast jak córka zniesie fakt że sk****eel tylko żeby nie płacic 100zl więcej jest w stanie się jej wyprzeć.

Gość gość
i dobrze ci tak nie trzeba bylo sie puszczac

Gość gość
Badanie genetyczne to dzisiaj badanie śliny a dokładnie wymazu z policzka. W przypadku sprawy sądowej dziecko jest całkowicie wyłączone i nie przechodzi żadnego stresu