Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawiodłam się na moim mężu

Polecane posty

Gość gość

Cześć mamy :) chodzi o to, że mój mąż pali papierosy..palił zanim za niego wyszłam itp. ale teraz pojawiło się w naszym domu dziecko, jeszcze jak byłam w ciąży miał rzucić to cholerstwo, dziecko ma już półtorej miesiąca, a on nadal nie rzucił..ograniczył palenie..przez ostatnie 4-5 dni zażywał desmoxan, ale nadal pali więc odstawił tabletki, bo pisało, że jeśli w ciągu 3 dni nie przestanie musi odstawić...zawiodłam się na nim, czułam, że tym razem mu się uda..co ja mam zrobić ? Czuje żal...nie chce czuć od niego tego wstrętnego smrodu, gdy chce się przytulić czy go pocałować..nie mówiąc już o tym, że dziecko przecież bierze na ręce,,mówi do niego..i ono też to czuje..myje ręce czy zęby..ale to przecież nie pomaga na taki smród..pomożcie, jak mam go przekonać czy zmotywować do rzucenia.. ?

Gość gość
slyszalas o smierci lozeczkowej, wieksze prawdopodobienstwo u rodzicow palacych, majacych kontakt z dzieckiem...

Gość gość
A jaki to ma wpływ na śmierć łóżeczkową niby ? Możesz mi wyjaśnić ? Oczywiste jest to, że nie pali w domu, spróbował by chyba bym w szał wpadła

Gość gość
polecam zakupić słownik ortograficzny - do Pani z 13. 49 :( a następnie się z nim zapoznać :(

Gość gość
Palil, jak sie poznaliscie, takiego go sobie wzielas, wiec teraz nie biadol. Moj maz tez pali, nie w mieszkaniu, ale pali, zeby myje czesto, rece tez i jakos nie smierdzi od niego.

Gość gość
reklama preparatu z kafeterianą fabułą

Gość gość
jestem czysta po desmoksanie 2,5miesiaca ale uwiez mi potrzeba bardzo duzo silnej woli same tabletki nic nie daja.... pamietaj wszystko ma czlowiek w glowie. wczoraj mialam kryzys ale kolezanka mnie uratowala bo niepoczestowala mnie fajka gdyby to zrobila chyba bym ja ochrzanila...... za kase kupilam sobie łóżko do sypialni :)

Gość gość
No rzeczywiscie reklama jak nic. Zwlaszcza ze tabsy nie podzialaly....