Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE DOSTANE SIE NIGDZIE NA STUDIA??

Polecane posty

Gość gość

Zdaje to co obowiązkowe i rozszerzony polski i angielski. Myślałam, że może iść na iberystykę.. ale kurde obliczam sobie i wychodzi mi, że nawet jakbym napisała na 100 matme podstawe, angielski rozsz i polski rozsz(co jest wiadomo niemożliwe własciwie) to wychodzi jakieś 58 punktów czyli sie nie dostane..

Gość gość
przecież każdego biorą, są wolne miejsca, co chcesz to studiujesz.

Gość gość
Na fizykę na UJ się bez problemu dostaniesz

Gość gość
no ale tak sobie obliczałam na iberystykę na uw i na to sie nie dostane.. mało miejsc, ludzie pewnie beda z matura z hiszpnaskiego.. miejsce rankingowe decyduje.. nie ma szans.. A dostanie się na filologie angielską też być może mi nie wyjdzie więc gdzie pójde? Na co? nie mam pojęcia to były moje jedyne pomysły.. jedyne co mi wychodzi.. i co teraz? do tego jeszcze samej matury nie było i mam coraz gorsze obawy, że albo w ogóle nie zdam albo zdam beznadziejnie.. Boże wpadam w panike

Gość gość1000
na kierunki gwarantujące dobrą pracę i niszowe ciężko się dostać, ale na wszystkie pozostałe spada ilość chętnych wiec raczej da radę:P jak jesteś dobra z angielskiego to z anglistyką nie powinno być problemu zwłaszcza że ten kierunek jest na wielu uczelniach

Gość gość
dzięki. Cały czas w planach miałam Warszawe i Uw i jakoś przyzwyczaiłam się do tej myśli.. nie wiem jak nei dostane sie nigdzie w Warszawie to ja nie wiem co zrobie.. W ogóle nie wiem.. masakra..