Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie macie wszystkie "wyzwolone" i "niezależne" "singielki"

Polecane posty

Gość gość

czyli po prostu stare panny których nikt nie chciał? :d [cześć]

Znam jedną singielkę, reszta to rzeczywiście stare panny... :)

Gość gość
:D

Gość gość
albo one nie chciały

Zapewne lepiej niż ogromna część kobiet, które wyszły za mąż ze względu na to, że taką wywiera się na nie presję np na wsiach. To nie sztuka związać się z kimś, ale wygląda na to,że dla ciebie to świadczy o wartości kobiety. Szkoda mi cię, musisz być tępa, mało ambitna i ograniczona, skoro tak myślisz

Gość gość
podnioslem rozyjskiego smiecia nasypal mi w podziece trucizny do zarcia nastepnym razem podniose chinskiego smiecia moze stac go na cos wiecej?

Gość singielka 102
mam sie dobrze :D

Gość malinoowka
A mnie strasznie wkurza przeginanie zarowno w jedna jak i w druga strone. Jesli ktos jest sam to jest sam koniec kropka, a dorabianie do tego ideologii "super niezaleznego i wszechmogacego singla" jest komiczne. To samo w druga strone- ktos ma meza czy dzieci to ma i tyle.A kreowanie sie na matke polke i wytykanie wszystkim samotnym jak wiele traca i jakimi sa przegrancami zyciowymi jest tak samo zalosne.

Gość gość
Ja jestem stara panna, nikt mnie nie chcial, smutno mi i zle z tego powodu ale przeciez sie nie utopie. Lepiej ci ?

Gość gość

Gość gość
nie ma na swiecie kobiety, której NIKT by nie chciał, to tylko kwestia poprzeczki, która ona stawia.

90 procent starych panien dobra niech im bedzie singielek twia w tym stanie na wlasne zyczenie. Ich staropanienstwo jest skutkiem bardzo wysokiej poprzeczki jaka stawiaja mezczyznom a same przewaznie nie reperenentuja soba niczego ciekawego. Slowem zadne mecyje :D Duzo jest etz takich ktore maja jakies mankamenty cielesne np otylosc, brzydkie wlosy, cere, brzydko sie ubieraja itd.

Gość gość
01.05.14 --- mądrze powiedziane 👄

Gość gość
Nikt nie chciał? dobre sobie :D

Gość gość
Mowie ze nikt mnie nie chcial, i ze mi z tym zle, to wy ze za wysoko poprzeczke stawiam, ze jestem gruba albo brzydka albo brzydko sie ubieram :O Noo a skoro wy już macie swoich księciów to po cholere drugiego czlowieka dobijac? Czasem jest tak ze po prostu nikt cie nie chce :O

Gość gość
up

Gość gość
Nie ma wspanialszego stanu nuz bycie singlem,samotnosc jest niedoceniona,pisze to jako matka i zona teskniaca za tym wspanialym stanem

Gość gość

Gość gość
01.05.14 --- mądrze powiedziane usta.gi XX dziekujęf xx Mowie ze nikt mnie nie chcial, i ze mi z tym zle, to wy ze za wysoko poprzeczke stawiam, ze jestem gruba albo brzydka albo brzydko sie ubieram pechowiec.gif Noo a skoro wy już macie swoich księciów to po cholere drugiego czlowieka dobijac? Czasem jest tak ze po prostu nikt cie nie chce pechowiec.gif XX podtrzymuję, ze to tylko twoja poprzeczka- na pewno KTOS chciałby cie, np jakis Pakistańczyk za wizę, moze ktos niepelnosprawny, z ZK, mocno starszy , bardzo niski - ale to ty bys go pewnie nie chcała, wiec nie mów, ze NIKT. Pomijajac, ze wystarczy troche poszerzyc krąg znajomych,

Gość do jagodyy
jasne, lepiej tak jak ty, brać pierwszego lepszego który się nawinął, alkoholik, bezrobotny (bo praca na czarno to wstyd).

Gość gość
poprzeczka i jeszcze raz poprzeczka. A wymagania to rzecz wzgledna Np. księzna Kate celowała w nastepce tronu, recze, ze gdyby miala wyjsc za mlodego polskiego inzyniera z pensja 2500 ( co dla Polek wielu jest ok), do tej pory byłaby singielką.

Gość gość
Jak to co ? Będą latały jak opętane po lokalach w weekend w poszukiwaniu jedynego. Wciskając im kity. A w pn leczyły gigant kaca haha :-)

Gość gość
01.05.14 - mozesz nie obrazac?!

Gość gość
a dziękuję, wspaniale. Wyspałam się, odkurzyłam. Zjadłam dobry obiad z koleżanką. Zaraz trochę popracuję a wieczorem oglądamy film ze znajomymi :)

Gość gość
Ale o co ci chodzi? Masz nieudane małżeństwo że musisz nam dowalić? Jestem sama i co z tego? Mam się nawet nieźle a ty?

Gość gość
super się mam,słońce świeci chwila odpoczynku i ruszam dalej :)

Gość gość
autorka pewnie z dziećmi nie daje rady a staremu obiad znowu nie smakował :P

Gość gość
z***biście! nie jestem od nikogo uzależniona, moge robic co chce, p[racowac ile chce, chodzic gdzie chce , jezdzic gdzie chce, wydawac tyle pieniedzy ile chce!I nie musze sie nikomu z niczego tlumaczyc!