Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgrubsza kobieta świata bierze ślub

Polecane posty

Gość dawny cream
i widzicie nawet gruba baba ma branie a na mnie panny nie leca bo jestem szczupły

Gość pale ale sie nie zaciagam
z pewnoscia jej wybrankiem jest jakis attache kulturalny :P, :P, :P

Gość gość
cream, na ciebie nie leca bo jestes mamejowaty :D

Gość dawny cream
taaa jasne :O

Gość gość
ja myślę ze ten narzeczony to jakiś psychol ktory lubuje się w grubych babach...dla takich czym grubsza tym lepsza

Gość gość
jestes cipowaty i c***owaty cream a kolczyk z ucha juz wyciagnales?:D

Gość gość
Biedna dziewczyna, to okropne, że można dopuścić się do tego stanu. Trzymam kciuki, żeby się jej udało, bo otyłość to straszna choroba.

Gość gość
On to chyba ma oczy w d***e :D

Gość gość
No bo tak się zastanawiam czy to jest po prostu prawdziwa miłość czy jest jakiś inny powód dla której on z nią jest.

Gość gość
kocha się za charakter a nie za wygląd, nie którzy mają na odwrót i to jest nie normalne

Gość dawny cream
dobrze ze przyzwyczaiłem sie do zycia w pojedynke , ale mimo wszystko .widac jak panny mają łatwo w zyciu

Gość gość
znudziło mu się wpychać małego w rulon boczku wsunięty między żeberka kaloryfera ale przyzwyczajenia zostają

Gość gość
Cała to sprawa dowodzi jasno, że to właśnie baby lecą tylko na wygląd albo na pieniądze. Tutaj najgrubsza baba na świecie bierze ślub i waży prawie pół tony, ja ważę 120 kg i mam 187 cm wzrostu i żadna mnie nie chce, bo teraz to wszystkie chcą wysokich, szczupły i wysportowanych, na tych grubszych żadna nie zwróci uwagi, nawet te grube lecą tylko na szczupłych kolesi. Wiadomo jak jest z grubszym kolesiem na mieście i przed koleżankami to wiocha się pokazać, a jakimś dziwnym trafem szczupli lub normalni kolesie chodzą z grubymi toftami.

Gość gość
Ja lubię postawnych mężczyzn.Wieszaki odpadają. I jest nas mnóstwo :-)

Gość gość
Tak, tak jasne wszystkie tak mówicie, że lubicie misiów, dużych facetów a jak przychodzi co do czego i tak macie ich gdzieś bo znalazł się wysoki, wysportowany i szczupły, a tych grubszych kolesi traktujecie jak najgorszy sort.

Gość gość
Wyraziłam tylko swoje zdanie.Wierz w nie lub nie... Dla mnie facet musi mieć to "coś".I nie mam na myśli wyglądu.Nie oceniam książki po okładce.

Gość gość
ten koles to zboczeniec fetyszysta, ale skoro się z nią żeni to chyba naprawdę ją kocha... musze przytyc 200kg, moze w koncu ktos weźmie mnie za żonę bo jak do tej pory nikt mnie nie chce (168cm, 54kg).

Gość gość
Cała to sprawa dowodzi jasno, że to właśnie baby lecą tylko na wygląd albo na pieniądze. Tutaj najgrubsza baba na świecie bierze ślub i waży prawie pół tony, ja ważę 120 kg i mam 187 cm wzrostu i żadna mnie nie chce, bo teraz to wszystkie chcą wysokich, szczupły i wysportowanych, na tych grubszych żadna nie zwróci uwagi, nawet te grube lecą tylko na szczupłych kolesi. Wiadomo jak jest z grubszym kolesiem na mieście i przed koleżankami to wiocha się pokazać, a jakimś dziwnym trafem szczupli lub normalni kolesie chodzą z grubymi toftami. xxx nie masz racji, ja znam przypadek gdy bardzo szczupla dziewczyna (mniej niz 50kg) wyszła za mąż za grubasa, ktory waży chyba ze 150kg, i mają dziecko. A ten koleś potrafi na jeden raz zjeść cala zawartosc lodowki.

Gość gość
Ej tam, nikomu z Was nie przyszło do głowy, że po prostu jest między nimi uczucie i jest im razem ze sobą dobrze. Nie, nie mówię tego na obronę puszystych kobiet, bo sama jestem jej absolutnym przeciwieństwem. Ostatnio widziałam ładną kobietę, która zakochała się w mężczyźnie ważącym ponad 200 kg. Widać było, że musiała ich połączyć prawdziwa miłość, taka która zmienia życie ludzi na lepsze. Ona była z nim mimo jego wagi, a on chciał dla niej być osobą, która bez trudu może się poruszać o własnych siłach i zaczął się odchudzać. Minęło kilka lat, on jest teraz szczupły (na oko waży ok. 70 kg), zdrowszy, szczęśliwszy i po schudnięciu okazało się, że ma bardzo ładną twarz, a ona rzuciła pod jego wpływem palenie. I o to chodzi w miłości, tej prawdziwej. By ze sobą razem być, wspierać się i zmieniać się na lepsze.

Gość gość
Autorze może to nie jest miłość ale gość pewnie ma taki fetysz i go to kreci seksualnie :)