Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bez studiow w uk

Polecane posty

Gość gość

Mozna normalnie zarabiac? Nie 6.31-7f/h i inne tym podobne psie grosze, tylko np. 35,000 f rocznie (brutto) czyli ok.2,000 f netto mc? Np.po jakichs kursach? Jak myslicie? I ile Wy zarabiacie i czym sie zajmujecie?

Gość gość
Ja ucze angielskiego. Pensja jest wlasnie taka mniej wiecej jak podajesz. Anglicy nie sa takimi fanami studiow i tytulow jak Polacy, ale oczywiscie musisz miec mnostwo doswiadczenia w konkretnej branzy. I to nie w Polsce. Polskie doswiadczenie na ogol maja gleboko gdzies :-)

Gość gość
Nikt tu tyłe nie zarabia

Gość gość
Alez tak.

Gość gość
kierowcy tirów zarabiają 40 - 50 tys rocznie kurierzy na vanach - 35 -40 tys rocznie

Gość gość
Inzynier np zaczyna od 35tys. Pytanie czy ktokolwiek tutaj Inzynier do tego glowe..

Gość gość
Ja jako dekorator wnetrz zarabiam 32k rocznie plus prowizje od projektow, a ze biuro jest w Chelsea to projekty sa niezle. No ale studia trzeba skonczyc na pewno do takiej pracy. Z tego co wiem to pewnie najlepsza praca gdzie wyksztalcenie nie ma znaczenia to kierowca pociagu lub metra. W Londynie, w south west trains, southern lub middlands kierowcy zarabiaja 45 do 60 w zaleznosci od stazu i ilosci nadgodzin, ustawowo pracuja tylko 4 dni w tygodniu bo raca jest niebezpieczna jesli czlowiek jest zmeczony a wiec dorobic sobie mozna. Wiem to poniewaz moj maz jest managerem kierowcow w jednej z tych firm. I jeszcze jedno, bardzo chetnie przyjmuja kobiety na takie stanowiska, warto sprobowac, szukaj aplikacji online. Powodzenia.

Gość gość
ja zarabiam 30k rocznie bez studiow, jestem w trakcie robienia kursu, ksiegowosc. da sie

Gość gość
Zapomnij