Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to fakt protest nic nie zmieni

małe dzieci są strasznie głupie

Polecane posty

Gość to fakt protest nic nie zmieni

szczególnie takie co mają kilka miesięcy najwyżej. a jak im coś zabrać pieluszkę czy coś to tak śmiesznie albo się krzywią albo piszczą :D albo jak się budzą to ciamkają ryjkami :D jeszcze oczu dobrze nie otworzyły a już ryjki śmiesznie chodzą :D parolatki też mądrzejsze nie są. głupie to to i jeszcze beczy jak coś nie po jego myśli pójdzie. a wystarczyło pomyśleć :P

Gość zfad
tez tak uwazam. glupie i tyle. male pasozyty :O

Gość gość
Kto ci powiedzial ze male dzieciatka sa glupie? To straszne co piszesz

Gość gość
Tez byłas takim pasożytem. Tepe dzidy.

Gość gość
troche pokory smieciu gdybys sie uczyl/a rownie szybko jak te male dzieci przez cale zycie nie pisal/a/bys takich bredni

Gość to fakt nic tego nie zmieni
obserwacja kilkudziesięciu jak nie więcej takich smarkaczy. aż żal patrzeć jakie to głupie :O

gość Tez byłas takim pasożytem. Tepe dzidy. x ale ona nie miała wpływu na to że się urodzi, ale ma wpływ na to czy splodzi swoje, I MA PRAWO MÓWIC PASOŻYT, BO SĄ

Gość gość
wszystkie dzieci są głupie nawet te już dorosłe, są głupie i nikt nie może temu zaprzeczyć, bo to prawda. wolałabym urodzić się kotem, one są takie wręcz boskie, nie to co te ohydne homo sapiens...

Gość gość
Autorka tematu to puste dno. Co ci te dzieci zrobiły? Poje.buska

Gość gość
prawdę piszesz, cloude

Gość gość
to że są ludźmi. sam ten fakt starczy...

gościu, śmieciu to brzydka odzywka. reprezentujesz niski poziom - niech zgadne byłeś głupim dzieciakiem? :D :D :D

Gość gość
Durna to ty jestes i jak widac do tej pory ci to zostało :)

Gość autorka ma racje
są głupie i tyle. taka natura. śpi, płacze, załatwia się i żre. nic poza tym. zero inteligencji niestety.

Gość gość
Fascynujace. I co w zwiazku z tym?

Gość gość
nic. a musi coś być? na każdy topik wchodzisz nie mając nic do powiedzenia?

Gość gość
Owszem mam. Zadałam pytanie autorce tego topiku. Ameryki nie odkryła piszac ze małe dzieci tylko śpia,jedza itd nic ekscytujacego w tym nie widze,nie wiem jak reszta...dlatego pytam I CO W ZWIAZKU Z TYM?

Gość gość
małe dzieci są jak zwierzęta:O wulgarne i obleśne

a co w związku z tym, że mężowie kochają albo zdradzają, kobiety się odchudzają, a narzeczone planują ślub i wesele? pewnie nic w związku z tym... ojejejej a to o tym właśnie są tu topiki :P :D zrozumiałaś czy musisz przeczytać drugi raz? małe dzieci są głupie. to fakt :)

Gość gość
.

Gość gość
wtf

Gość gość
Idz sie lecz chora babo,jakies zaburzenia masz :/ a tak ogółem to sram na ciebie (_*_) hahaha psycholka rozpedz sie i perd.oln.ij głowa o sciana moze to cos pomoze

widzę że poziom językowy głupiutkich dzieci obniża się z każdym postem :)

Gość gość K
To, że są takie bezmyślne to jedno, ale gorsze jest to, że dzieci są po prostu obleśne i odpychające w pierwszych miesiącach życia. Gdyby nie hormony i przestawienie mózgu kobiety na inne fale, to każda by się pozbyła wrzeszczącego śmierdziela. Większość dzieci, na szczęście, z czasem staje się ''kumata'' i nie sprawia większych problemów.

Gość gość
Autorka opala sie przy słoneczku z gg

Gość vivioora
dzieci sa nudne, meczace, wyczerpujace, zabieraja ludziom ich wolnosc i mlodosc i nie wiem o co caly bu.r.del. Podniecacie sie tymi "malenkimi slodziakami" (fuuj) az lepetyna boli. Dziecko to tylko dziecko i juz. Zadne cudo, tylko czlowiek malych rozmiarow w pierwszej fazie rozwoju. Nic coby wzbudzalo we mnie cieplejsze odczucia. Sa mi obojetne, nie ogladam zdjec dzieci znajomych na fejsie na ktorych dziecko ma facjate umorusana sosem od spaghettii albo bawi sie lalkami. Takie obrazki wywoluja u mnie ziew. Szacun dla przedszkolanek i wszelkich pedagogow ze maja w swoich osobowosciach ten pierwiastek, ktory ich motywuje do pracowania z dziecmi - ja nie moge spokojnie usiedziec w miejscu gdzie biega dzieciarnia. Ich piskliwe i przenikliwe glosiki swidruja mi mozg! Niesamowite ze w tak malych cialach moze byc taka sila glosu! Wystarczy posluchac jak sie dra niemowleta - brrrr..

Gość gość
o matko jaka nagonka na dziewczynę, która najzwyczajniej w świecie ma inne podejście do dzieci jak reszta. ludzie wmawiają sobie, że dzieci są ładne i och ach, po to tylko by formowało się kolejne pokolenie, tylko niektórzy są w stanie dostrzec to, że dzieci ludzkie są w kategorii najobrzydliwszych dzieci istot żyjących.

Zostaje niektórym do gimnazjum?! Wydaje mi się, ze autorce zostało do dziś... Mój syn ma rok i jest mądrzejszy od Ciebie! Chociaż wie co wolno a co nie, bo on to chociaż takich bredni nie wymyśla :D

Chociaż wie co wolno a co nie, bo on to chociaż takich bredni nie wymyśla x bo nie używa mózgu jak ty mamusko ha ha