Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dorota Matusiak w Anglii

Polecane posty

Gość gość

Oto jak prowadzi się Polka Dorota Matusiak w Anglii - jej były pakistański kochanek ujawnił wszystkie filmy z jej udziałem: http://motherless.com/GV85CB431

Gość gość
typowa polka widziałem setki takich filmów większość pokazywali ciapaki u mnie na fabryce specjalnie żeby mnie zdenerwować że moje rodaczki to takie k***y robili smartphonami a potem się wymieniali między sobą

Gość gość
:classic_cool:

Gość gość
Za granicą to wiedzą jak należy ciągnąć. Tylko w Polsce wszystkie są takie "niedouczone".

Gość gość
hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha mam nadzieję że jej rodzice mogą to teraz oglądać :D

Gość gość
autorze zal ci dupsko sciska? Zalosni jestescie

Gość gość
milosc ciapaka :classic_cool:

Gość gość
jej przyszyly maz bedzie mial podglad jak bierze do ryja :classic_cool:

Gość gość
A kto to jest?

Gość gość
polka koorewka jakich wiele na emigracji

Gość gość
Oooo Masz obsesję na punkcie swojej byłej? To się leczy wariacie.

Gość gość
Fajnie siorbie. Lepiej niż moja żona.

Gość gość
po tych wszystkich latach w anglii opinia o polkach zostala raz na zawsze zniszczona na swiecie dzisiaj polka stala sie synonimem taniej prostytutki, utrzymanki, ulicznicy - gdy anglik wypowiada slowo "polka", od razu kazdy tam wie ze chodzi o k*******. polscy faceci trzymaja poziom za granica - uczciwie pracuja, wszyscy go szanuja na okolo a polki to dno totalne, szmaty ktorymi mozna wycierac podloge

Gość gość
No pięknie hehehe Ciekawe jak skomentują to tutejsze Polki-emigrantki?

Gość gość
Ja urodzilam sie I mieszkam za granica.Moi rodzice sa polakami.Ja tez wyszlam za polaka.Nie wiem co ,, te polki,, odwalaja.Tak wstyd I opinia sie ciagnie.Jestem kobieta nie kapuje takiego zachowania.........

Gość gość
Dokladnie moja corka urodzona w <<

Gość gość
czasami sie smiejemy na temat brudasow, nic wiecej;)I

Gość o ja cie co czytam tu
he, ale numer..

Gość gość
lol

Gość gość
Łał, robi loda. Wstyd i hańba. Jesteście żałośni. Po prostu uprawia seks ze swoim ziomkiem, a jej ziomek jest zjebem jeśli to upublicznił bez jej zgody. Przepraszam, proszę mi wyjaśnić co jest złego w uprawianiu seksu, bo chyba coś robię nie tak.

Gość gość
slyszeliscie ze pierwsze kondomy zostaly wynalezione w 11wieku przez hindusow z jelita grubego owcy? wynalazek ten zostaludoskonalony w wieku 16 przez franzucow roznica polegala na tym ze oni wyciagneli te jelito z owcy

Gość gość
Wynalazca kondoma w dzisiejszej postaci jest Polak żydowskiego pochodzenia. Co do tej Polczyny, to nie jest ona za bardzo urodziwa. Mozna zobaczyć jakie to Polczyny wala ciapaki, Timory, brytole i niemczury. Tylko pasztety i kurfiska dają dopaka obcokrajowcom. Po prostu żaden Polak by tego kijem nawet nie dotknął. Srac na Polczyny. Tylko Polki i Rumunki.

Gość gość
eee, a przepraszam czym sie rozni ta Dorota Matusiak od kazdej innej kobiety w sytuacji intymnej z facetem? A moze wlasnie tu boli, ze az tak bardzo na plus sie rozni od waszej kobiety w syatuacjach intymnych?...

Gość gość
Ty tez sie tak zachowujesz szmato? Lubisz jak ci sie wsadza w gębę po same jaja? Gratuluje, dzbanie na spermę.

Gość gość
No brawo, gratuluje wam udanego seksu. Skoro az tak toba wstrzasa kobieta robiaca loda znaczy, ze mozesz tylko pomarzyc o tym. Stad to wyzywanie innych od szmat i usawanie ze sam byc tak nie chcial. A twoja zlosc jest czystym wyrazem frustracji. Takie kompleksy sie leczy, jak zauwazyl poprzednik. Terapia u psychiatry pewnie bedzie dluga, ale naprawde moze pomoc.

Gość gość
Od razu widac ze jestes la, ch,o, ciagiem. Lubisz byc p******a w usta, po same jaja.

Gość gość
Ten od timorow wali brudne rumunki a sam z matki ormianki kurffy leczy Tu traume

Gość gościu_2015
A skąd wiadomo , że to Polka? już nie raz widziałem podpis pod filmem Polish a po rusku lub czesku gadała. Słowianki są piękne i pyszne.

Gość gość
polscy faceci trzymaja poziom za granica - uczciwie pracuja, wszyscy go szanuja na okolo a polki to dno totalne, szmaty ktorymi mozna wycierac podloge x to takie twoje pobozne zyczenie

Gość gość
wstyd i hańba