Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dorota Matusiak w Anglii

Polecane posty

Gość gość
A co żal, wam, ze nie wam robi dobrze? To szmaciarz ten koleś co filmy wstawił, ale ona...

Gość gość
BUEHEHEHHEHEEEEEEEE polczyny w uka jak ja was nienawidze...

Gość Robertos123
Kiedyś tu pisałem żeby uważać na babki co były w Anglii bo ja jedną poznałem w Polsce przez internet spotkaliśmy sie w realu fajnie sie gadało i po jakimś czasie wylądowaliśmy w łóżku (była dobra w tych sprawach trzeba przyznać) ale byłem głupi że waliłem ją bez gumy bo twierdziła że bierze tabletki i niestety zaczeło sie od pieczenia przy oddawaniu moczu a skończyło na wizytach u urologa i kosztownych wizytach.Może źle trafiłem? Nie wiem ale nigdy więcej polki co była w UK bo tam nawet mężatki sie puszczają a ciapaki nie uznają prezerwatyw pamiętajcie o tym.

Gość gość
Te po erasmusach też nie lepsze.

Gość gość
może będę odosobniony w tym temacie, ale pomijając, że tak bezmyślnie daje się nagrywać jakiemuś ciapakowi, wizualnie itp. podoba mi się ta laseczka

Gość gość
j****e malpy nie ludzie, zryjcie sobie kal z doppp :D jaka może być w tym przyjemność, tam tak j***e gownem :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:

Gość gość
no ludzkie sciery kiedy zaczniecie nagrywać się jak liżecie się po d****h i zrecie gowno? :D

Gość gość
Ta Dorota Matusiak to podobno Amerykanka, a jej facet to żaden ciapak tylko amerykaniec. Pojawiła się taka wypowiedź na zagranicznej stronie i to, że mówi American English. A debile już podają FB jakiejś innej dziewczyny i myślą, że studiuje na medyku w Łodzi.

Gość John
Dnia 22.05.2015 o 01:35, Gość gość napisał:

Łał, robi loda. Wstyd i hańba. Jesteście żałośni. Po prostu uprawia seks ze swoim ziomkiem, a jej ziomek jest ...em jeśli to upublicznił bez jej zgody. Przepraszam, proszę mi wyjaśnić co jest złego w uprawianiu seksu, bo chyba coś robię nie tak.

I tutaj masz rację. Prawie każda kobieta robiła przynajmniej raz w życiu loda. No i co z tego. A to fakt że zadawanie się z poje.. mi którzy to wrzucają do sieci kończy się niestety hejtem. A co do Doroty ciągnie zajebiscie. Powinna nagrać jak ja lize i też wrzucić na ten sam portal. 

Gość Niesamowita

No jest k***@ zaj*****a. Już ją kocham :)