Gość OverTheRainbow Napisano Maj 2, 2014 Witam, na wstępie chciałbym przeprosić, że piszę tu na tym forum mimo, że jestem chłopakiem, ale nie miałem się kogo poradzić w tak ciężkiej sytuacji. Proszę o dobre rady, gdyż nie wiem, w co mam się podziać. Zacznę od tego, że jestem młodym biseksualnym chłopakiem. Poznałem chłopaka, w którym się zakochałem, jednak martwi mnie wiele spraw. Dowiedziałem się podczas rozmów z nim, że ma wiele "sprawek" za sobą. Pij***ardo dużo alkoholu, gdzie ja nie mam żadnych używek. Nie podoba mi się to. Z nauką nie ma wcale problemów, uczy się w najlepszej szkole w mieście. Ostatnio wyjawił mi, że ćpał (amfetaminę, itp.), ale nie robi tego już od tygodnia. Ktoś przez jakiś okres kilku miesięcy obserwował go w domu. Zakochał się w nim starszy chłopak, który teraz jest zagranicą. Aktualnie jest w śpiączce, więc jest dobrze. Każdego kto stawał mu na drodze do 'mojego kolegi' (tak to nazwę) zabijał.. zmuszanie do samobójstwa czy załatwianie brudnej roboty. Ogólnie to ma jakieś zadarcia z "mafią", ma nawet lewy dokument tożsamości.. Zapewnia mnie, że niczego nie muszę się bać, że nic mi nie grozi, ale ja jednak się boję bardziej o siebie niż o niego. Chciałbym z nim być, ale jednak nie mogę. Sam nie wiem czy chcę być z takim człowiekiem, który bierze narkotyki, alkohol, ma takie zadarcia. Co mi poradzicie? Lubię go, ale sami widzicie jak jest. Przez to wszystko nie mogłem dzisiaj spać i musiałem tu napisać. Chcę żyć spokojnie, bez problemowo. :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach